Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Σύρος: Στα ευτράπελα της κάλπης – Δείτε τι έβαλαν στο φάκελο αντί για ψηφοδέλτιο

Απρόοπτα υπάρχουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Πολλά από αυτά μάλιστα είναι και «χαριτωμένα», προσφέρουν γέλιο και δίνουν τροφή για πολιτικά σχόλια.
Μια έκπληξη περίμενε έναν δικαστικό αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή στην Σύρο, όταν άνοιξαν έναν φάκελο, καθώς αντί για ψηφοδέλτιο βρήκαν μια φωτογραφία!
Ένας ψηφοφόρος είπε να κάνει τη διαφορά και εκφραστεί με έναν πιο… πρωτότυπο τρόπο.
Αντί για ψηφοδέλτιο έβαλε μέσα στον φάκελο ψηφοφορίας την Κοντσίτα Βουρστ
Η δικαστική αντιπρόσωπος, που άνοιξε το φάκελο, γέλαγε μέχρι δακρύων , ενώ τη στιγμή πρόλαβαν κάποιοι να την απαθανατίσουν.
Από την ώρα που έγινε γνωστό, συζητιέται στην τοπική κοινωνία με πολλές δόσεις χιούμορ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.