Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Μάνα Έδινε Hρωίvη στα Παιδιά της, για Να Κοιμούνται Γρήγορα και Ιδού το Αποτέλεσμα Σήμερα

Μάνα – κτήνος από την Ουάσιγκτον, για να βάζει εύκολα τα παιδιά της για ύπνο,  τους έκανε ενέσεις ηρωiνης γιατί έπιανε πιο γρήγορα.
Μάλιστα όπως δήλωσε η ίδια δεν είχε καθόλου τύψεις και ενοχές.

Η 24χρονη Ashlee Hutt και ο 25χρονος φίλος της, Leeroy “Mac” McIver, ήταν υπεύθυνοι για το μεγάλωμα τριών παιδιών ηλικίας 6, 4 και 2. Αλλά αντί να κάνουν το καλύτερο που θα μπορούσαν, τους έκαναν ενέσεις ηρωiνης σε αρκετές περιστάσεις, γιατί ήταν ο πιο εύκολος τρόπος να τα κοιμίσουν το βράδυ.
Όταν η αστυνομία έμαθε την σοκαριστική αλήθεια, παραδέχτηκαν ότι ήταν μία από τις χειρότερες περιπτώσεις παιδικής κακοποίησης που είχαν συναντήσει. Τώρα η Hutt και ο φίλος της περιμένουν να δικαστούν για τα εγκλήματα τους. “Κάποιες από τις δηλώσεις των παιδιών για το ότι τους έδιναν χυμό ύπνου για να κοιμηθούν μέσω ένεσης είναι ανησυχητικές”, είπε ο ερευνητής Ed Tryer.Όταν τελικά η αστυνομία μίλησε στην οικογένεια για την κατάχρηση ναρκωτικών, το 6χρονο παιδί τους είπε ότι η μαμά του τους έδινε συχνά ένα “φάρμακο” να πέσουν για ύπνο και να ηρεμήσουν.

Οι αστυνομικοί μπερδεύτηκαν. Ζήτησαν από το αγόρι να περιγράψει το “φάρμακο”. Είπε ότι ήταν μια άσπρη σκόνη την οποία η μαμά του ανακάτευε με νερό. Την ζέσταινε σε ένα μεταλλικό κουτάλι και μετά έκανε ένεση σε αυτόν και τα αδέρφια του με την οικογενειακή σύριγγα.
Το αγόρι είπε ότι η Hutt και ο McIver χρησιμοποιούσαν μια βελόνα για να χορηγήσουν το “φάρμακο” σε αυτόν και τα αδέρφια του. Μετά από λίγο ένιωθε ευφορία και αποκοιμιόνταν. Δεν ξέρει πού πήγαιναν μετά από αυτό η μαμά και το αγόρι της.
Η πρόνοια ενεπλάκη στις έρευνες της αστυνομίας και αμέσως παρατήρησε παράξενα σημάδια και μελανιές στα άκρα των παιδιών. Το 2χρονο κοριτσάκι είχε κόκκινα σημάδια και μελανιές που έδειχναν ότι της έκαναν συχνά ενέσεις. Δεν είχαν δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο…

Μια φορά, το 6χρονο αγόρι είπε ότι ο McIver τον έβαλε με το ζόρι να πάρει την σκόνη γιατί ήταν κακό παιδί και έπρεπε να πέσει για ύπνο. Η Hutt και ο McIver κατηγορούνται ότι έδωσαν παράνομα ελεγχόμενη ουσία σε ανήλικο, για ποινική κακομεταχείρηση δευτέρου βαθμού και για κακοποίηση παιδιού δευτέρου βαθμού.
Αυτές οι κατηγορίες φαίνονται πολύ επιεικείς δεδομένου ότι σε αυτά τα παιδιά δινόταν ηρωίνη, μια πολύ εθιστική και επικίνδυνη ουσία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εξάρτηση αργότερα στην ζωή τους. Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την Hutt και πλέον βρίσκονται στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας.
Και η Hutt και ο McIver δήλωσαν αθώοι στις κατηγορίες. Κρατούνται με εγγύηση αξίας 100.000 δολαρίων. Σύμφωνα με τον ερευνητή Troyer, τα παιδιά τα πηγαίνουν καλά στα καινούρια τους σπίτια.
Η ηρωίνη καταστρέφει ζωές. Όταν οι γονείς κάνουν χρήση ναρκωτικών μπροστά στα παιδιά τους, τα παιδιά χάνουν τους γονείς τους, γιατί δεν μπορούν να λειτουργήσουν πλέον. Και εκτός από αυτά βλέπουν τους γονείς τους να χάνουν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Είναι μαρτύριο.
Με ποιον τρόπο πρέπει πιστεύετε πως πρέπει να τιμωρηθεί η Ashlee Hutt και ο φίλος της;
Πηγή: stroumfaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις