Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

MasterChef: Ποιος από τους τρεις μένει εκτός τελικού;

Το καλύτερο πιάτο στέλνει τον δημιουργό του στον εξώστη χρίζοντας τον παράλληλα ως τον πρώτο μεγάλο φιναλίστ του φετινού MasterChef!
Απόψε στις 21:00, στο 80ο Επεισόδιο του MasterChef 3: O τελευταίος
ημιτελικός! Η τελευταία φάση των ημιτελικών, η οποία θα κρίνει ποιοι θα είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του φετινού MasterChef, είναι γεγονός.

Ίσως το πιο σημαντικό Mystery Box του διαγωνισμού, με υλικά επιλογής του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, θα σηκώσουν σήμερα ο Μανώλης, ο Χρήστος και η Σπυριδούλα. Το καλύτερο πιάτο, που θα δοκιμάσουν οι τρεις κριτές, θα στείλει τον δημιουργό του στον εξώστη χρίζοντας τον παράλληλα ως τον πρώτο μεγάλο φιναλίστ του φετινού MasterChef!

Οι υπόλοιποι δυο διαγωνιζόμενοι καλούνται αυτή τη φορά να αντιγράψουν ένα πιάτο του πρώτου Έλληνα Chef με δυο αστέρια Michelin, Άγγελου Λάντου. Ένα πιάτο φαινομενικά απλό αλλά στην ουσία εξαιρετικά πολύπλοκο και χρονοβόρο.

Αυτοί που θα είναι ψύχραιμοι και θα καταφέρουν να τιθασεύσουν το άγχος τους, θα κάνουν το πρώτο μεγάλο και καθοριστικό βήμα προς τον μεγάλο τελικό. Ένα μεγάλο βήμα προς το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις