Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

«Μου έκρυβαν τι είχε πάθει το παιδί μου» – Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης που πέθανε στη Σαντορίνη

Η Κ.Ξ. κατέρρευσε το βράδυ της Τετάρτης σε σπίτι συμμαθήτριας στο Εμπορείο στην Σαντορίνη ενώ βρίσκονταν σε πάρτι
Σοκ στη Σαντορίνη για τον χαμό της 14χρονης κοπέλας που έχασε την ζωή της μετά από εφηβικό πάρτι.


Η Κ.Ξ. κατέρρευσε το βράδυ της Τετάρτης σε σε σπίτι συμμαθήτριας στο Εμπορείο στην Σαντορίνη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», οι γονείς είχαν φύγει από το σπίτι έπειτα από «αίτημα» των παιδιών τους να τα αφήσουν «λίγο ελεύθερα να διασκεδάσουν».

Κάποια στιγμή, η 14χρονη ένιωσε αδιαθεσία και πριν προλάβουν οι φίλοι της να ρωτήσουν τί είχε πάθει, έπεσε στο πάτωμα λιπόθυμη. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας σε ημιθανή κατάσταση με τους γιατρούς να μην μπορούν, δυστυχώς, να κάνουν κάτι για να σώσουν τη ζωή της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ μίλησε ζωντανά η μητέρα της 14χρονης και, με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου τι ακριβώς συνέβη:

«Πήγε στο πάρτι στις 6 το απόγευμα με μια φίλη της από το σχολείο. Την πήρα στις 10:15 το βράδυ τηλέφωνο, αλλά δεν μου απάντησε. Την τέταρτη φορά που την πήρα το σήκωσε η φίλη της και μου είπε πώς η κόρη μου ήταν στην τουαλέτα. Μετά την ξαναπήρα και μου είπε η φίλη της ότι έγινε κάτι σοβαρό και ήταν η κόρη μου ήταν λιπόθυμη για δυόμισι ώρες… Μου είπαν ότι τα παιδιά ήταν μόνα τους, είχαν φύγει οι γονείς… Εμένα με πήρα γύρω στις 11:00 το βράδυ και μου είπαν ότι την πήραν με ασθενοφόρο και να πάω στην πλατεία να το δω το παιδί… Μου είπαν ότι απαγορεύεται να πάω στο σπίτι γιατί ήταν άνω κάτω το σπίτι… Είχε διαπιστωθεί ήδη ο θάνατος της κόρης μου. Το είχαν πάει νεκρό το παιδί μου…», είπε μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:



Δεν υπήρχε επίβλεψη από ενήλικα στο πάρτι!
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας της εορτάζουσας που έκανε το πάρτι, η κόρη του που είναι 13 χρονών δε θα κατανάλωνε αλκοόλ. Οι γονείς, ετοίμασαν πίτες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και όχι αλκοόλ πριν φύγουν από το σπίτι. Επειδή το σπίτι έχει μόνο ένα δωμάτιο αποφάσισαν να φύγουν, για να μη νιώθουν άβολα τα περίπου 10 παιδιά που ήταν καλεσμένα. Λίγο πριν φύγουν έφτασε η Κατερίνα, η οποία φαινόταν -σύμφωνα με τον πατέρα της φίλης της- να είχε καταναλώσει από πριν, ποσότητα αλκοόλ.

Γεμάτο με ποτά το σπίτι
Παρά τα λεγόμενα του πατέρα ωστόσο, πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν γεμάτο με μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.

«Μου είπαν ότι είχε πάει τα ποτά η κόρη μου. Δεν το πιστεύω εγώ αυτό. Από το σπίτι μας δεν λείπουν ποτά» ανέφερε η μητέρα της άτυχης Κατερίνας. Συμπληρώνει, ότι από το σπίτι της δεν έλειπε κανένα μπουκάλι με ποτό ενώ το χαρτζιλίκι του παιδιού ήταν μικρό και δεν του επέτρεπε να αγοράσει ποτά.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της 14χρονης.

Αυτή την ώρα γίνεται η ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία συμμετέχει ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Σωκράτης Τσαντίρης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις