Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Νέο βίντεο από την επίθεση στον Σβαρτσενέγκερ: Του έριξαν «αεροπλανική κλωτσιά» και νόμιζε... ότι τον σκούντηξαν!

«Σαν κουνούπι που επιτίθεται σε ρινόκερο»
Η «αεροπλανική κλωτσιά» που έριξε στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ένας διαταραγμένος «φαν» σε μια εκδήλωση στη Νότια Αφρική το περασμένο
Σάββατο, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μέσα από ένα βίντεο αυτόπτη μάρτυρα.

Ο «Εξολοθρευτής» βρισκόταν σε ένα αθλητικό φεστιβάλ προς τιμήν του, και τραβούσε με το κινητό του μια νεαρή αθλήτρια να κάνει σχοινάκι, όταν ξαφνικά ένας άνδρας, γνωστός ταραξίας της περιοχής, του επιτέθηκε από πίσω, κλωτσώντας τον με τα πόδια στην πλάτη.





Ο τηλεπαρουσιαστής και ηθοποιός Μάριο Λόπεζ έγραψε στο Twitter: «Ένας βλάκας προσπάθησε να κάνει drop kick στον 71χρονο Σβαρτζενέγκερ. Σαν κουνούπι που κλωτσάει ρινόκερο. Ο φιλαράκος μου ούτε που ενοχλήθηκε».



Μετά την επίθεση και θέλοντας να καθησυχάσει τους φαν του, ο Σβαρτσενέγκερ έγραψε σε δική του ανάρτηση: «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Νόμιζα ότι με σκούντηξε κάποιος από το πλήθος, πράγμα που συμβαίνει συχνά. Συνειδητοποίησα ότι ήταν κλωτσιά αργότερα, όταν είδα κι εγώ το βίντεο όπως όλοι εσείς. Απλά χαίρομαι που αυτός ο βλάκας δεν διέκοψε το Snapchat μου».

Ο «Terminator» δήλωσε ότι δεν θα υποβάλλει μήνυση κατά του άνδρα που του επιτέθηκε, και ο οποίος έχει προβεί σε ανάλογες ενέργειες με σελέμπριτις στο παρελθόν.



Δείτε βίντεο: Επίθεση στον Σβαρτσενέγκερ: Του έριξαν «αεροπλανική κλωτσιά» και νόμιζε... ότι τον σκούντηξαν!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις