Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ο Σόρος ανεπιθύμητος στις Φιλιππίνες: «Αν έρθεις υπάρχει αμοιβή για το κεφάλι σου εδώ»!

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ... ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓOΥΣ

Ακύρωσε την επίσκεψή του στις Φιλιππίνες ο επιχειρηματίας και διεθνής
κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος ύστερα από την προειδοποίηση του προέδρου της χώρας Ντουέρτε ότι «υπάρχει επικήρυξη για το κεφάλι του»!

Ο Σόρος είναι μια τις από τις λιγότερο δημοφιλείς προσωπικότητες στην Ασία ύστερα από τις κατηγορίες που του έχουν απευθύνει ότι είχε παίξει ρόλο τόσο στην κατάρρευση των οικονομιών της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης το 1997 όσο και στην αρχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης στην περιοχή με κερδοσκοπικές κινήσεις στα νομίσματα των χωρών αυτών.

Από ότι φαίνεται ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, δεν έχει ξεχάσει τον Σόρος.Ο άνθρωπος στον οποίο έχει δωθεί το προσωνύμιο “Duterte Harry” από τον λαό των Φιλιππίνων είναι πλήρως ενήμερος από την τακτική του "διαίρει και βασίλευε" του Σόρος αλλά και την χειραγώγηση των ΜΜΕ.

Η αποτροπή του ταξιδιού του Σόρος στις Φιλιππίνες, ο οποίος ήθελε να επισκεφθεί τη χώρα επικεφαλής «ανθρωπιστικής αποστολης», ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα όταν η βουλή των Φιλιππίνων αποφάσισε να επαναφέρει την θανατική ποινή δίνοντας την ευκαιρία στον Ντουέρτε να πει:

«Υπάρχει ένα ειδικό μέρος για εσένα στην κόλαση ανόητε. Πάτησε το πόδι σου σε αυτή τη χώρα και το καθήκον μου είναι να πας κατευθείαν εκεί» για να συμπληρώσει: «Ξέρεις ότι σε αυτά νησιά υπάρχει αμοιβή για το κεφάλι σου».

Αποτέλεσμα της προειδοποίησης του Ντουέρτε ήταν ο Τ.Σόρος να αναβάλει επ΄ αόριστον την επίσκεψή του στις Φιλιππίνες αν και είναι ιδιαίτερα απίθανο να την πραγματοποιήσει όσο ο “Duterte Harry” είναι στην ηγεσία της.

«Το Human Rights Watch στη Νεα Υόρκη ανήκει στον Σόρος. Ο Σόρος είναι ο χρηματοδότης του. Αυτός είναι. Έχουν πάρει χρήματα. Θα επιτεθούν προκειμένου να το δικαιολογήσουν. Με έχουν στοχοποιήσει και μου επιτίθενται. Αλλά δεν με πειράζει. Άρθρα εναντίον μου κάθε ήμερα. Μπορώ να ζήσω με αυτό», είπε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


www.pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.