Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνέλαβε 63χρονο που μετέφερε με το Ι.Χ. του πάνω από μισό κιλό κοκαΐνη

Συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός o οποίος εντοπίσθηκε να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητό πάνω από μισό κιλό κοκαΐνη
Συνελήφθη χθες (24-5-2019) το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης
– Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας, 63χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει μια (1) νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 535 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο εσωτερικό του οχήματος, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου.
Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα κοκαΐνης, ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.