Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Δεν γεμίζει πια τις πλατείες ο Τσίπρας Απογοητευτική η εικόνα και από την Λάρισα [εικόνες & βίντεο]

Για πολλοστή φορά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πέντε μόλις 24ωρα πριν την Κυριακή των Ευρωεκλογών και των Περιφερειακών-Δημοτικών εκλογών, δείχνει να μην μπορεί να «γεμίσει» πλατείες με κόσμο.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν καθαρά τον νικητή των εκλογών και την ΝΔ να
προηγείται καθαρά του ΣΥΡΙΖΑ, που παλεύει απλώς για να μικρύνει την ψαλίδα της διαφοράς. Ωστόσο και στο επίπεδο της προπαγάνδας με τις συγκεντρώσεις, το κυβερνών κόμμα δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στον κρίσιμο χρόνο.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απηύθυνε προεκλογική ομιλία στη... μισή κεντρική πλατεία της Λάρισας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εξέδρα για την ομιλία Τσίπρα είχε στηθεί σχεδόν στο μέσο της κεντρικής πλατείας της Λάρισας δείχνοντας τον «πανικό» των διοργανωτών να μην φανεί ότι «η πλατεία ήτανε άδεια».
Η εξέδρα Τσίπρα στήθηκε στο μέσον της κεντρικής πλατείας της Λάρισας
 Μόλις χθες εξάλλου, ο πρωθυπουργός συνάντησε ίδια εικόνα και στο Αγρίνιο, εξ ου και καθυστέρησε πάνω από μιάμιση ώρα να ξεκινήσει η συγκέντρωση.

Η ομιλία Τσίπρα στη Λάρισα είχε προγραμματιστεί για τις 19:30, αλλά λόγω... ελλιπούς προσέλευσης (στην μισή πλατεία) τελικά ξεκίνησε μετά από τις 20:50.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την περιοχή της ομιλίας Τσίπρα















ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις