Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Τραγωδία: NIKHTHΣ τηλεριάλιτι ΠΑΝΟΣ ΖΑΡΛΑΣ σκοτώθηκε με τη μηχανή του στη Λ. Συγγρού – BINTEO NTOKOYMENTO

Ηταν μόλις 28 χρονών
Βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος ποθυ είχε ο νικητής του τηλεοπτικού ριάλιτι Power of Love, Πάνος Ζάρλας, μετέδωσε το One Channel.


Το βίντεο καταγράφει καρέ-καρέ από το κτίριο του ΔΟΛ στη λεωφόρο Συγγρού την πορεία θανάτου της μοτοσικλέτας του 28χρονου σήμερα τα ξημερώματα. Η μοτοσικλέτα του άτυχου 28χρονου εμφανίζεται ξαφνικά στην εικόνα, να κινείται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της λεωφόρου Συγγρού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Το δίκυκλο φαίνεται να κινείται με μεγάλη ταχύτητα κοντά στα κιγκλιδώματα της νησίδας που χωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και μετά από μία απόσταση περίπου 300 μέτρων ανατρέπεται και καταλήγει στη μέση του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το One Channel, ο 28χρονος δεν φορούσε κράνος και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.