Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Παυλόπουλος προς Τουρκία: “Να σέβεστε διαφορετικά θα υπερασπιστούμε το δίκιο μας με κάθε τρόπο”

Οι Τούρκοι έχουν στείλει αντιπροσωπεία στην Αθήνα για να συζητήσουν για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, την ίδια ώρα που στο Αιγαίο οι προκλήσεις τους φέρνουν όλο και πιο κοντά το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος, με
απρόβλεπτες συνέπειες. Η κατάσταση είναι περίπλοκη και απρόβλεπτη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μέσα από τις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Φρουράς όπου βρέθηκε για την ένταξη της νέας στολής του Βρακοφόρου του Αιγαίου, έστειλε για μία ακόμη φορά ένα σαφές μήνυμα προς την Τουρκία. Μιλώντας στην τελετή που οργάνωσε η Προεδρική Φρουρά μαζί με την Πολιτικστική Ομάδα Αρχιπέλαγος, ο κ.Παυλόπουλος είπε ότι η Ελλάδα αδιαπραγμάτευτα θα υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα και το ευρωπαϊκό δίκαιο. “Ακόμη κι αν χρειαστεί να το κάνει μόνη της”, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το απόσπασμα της ομιλίας του.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις