Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ – ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΟ ΑΤ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ;;;

Στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης βρίσκεται εδώ και μερικά λεπτά ο ρεπόρτερ του makeleio.gr και της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανος Χίος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, όλα έγιναν όταν περιπολικό της
Άμεσης Δράσης σταμάτησε το ΙΧ που οδηγούσε ο δημοσιογράφος στην περιοχή της Πεντέλης. Ο κ. Χίος επέδειξε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που του ζητήθηκαν όπως άδεια κυκλοφορίας, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κτλ. Παρά το γεγονός ότι όλα ήταν νόμιμα, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το δημοσιογράφο ότι θα πρέπει να τους ακολουθήσει στα ΑΤ Πεντέλης. Έτσι κι έγινε και τον προσήγαγαν ενώ, όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο κ. Χίος, μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο λόγος που βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα.

Είναι άραγε τυχαία προσαγωγή παραμονή εκλογών; Σίγουρα κάτι βρωμάει εδώ. Σύντομα θα έχουμε νεότερα και θα σας κρατάμε ενήμερους


ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ελεύθερος αφέθηκε ο εκδότης-δημοσιογράφος Στέφανος Χίος - Ηταν προειδοποίηση η σύλληψη του; ΔΙΑΒΑΣΤΕ (ΕΔΩ)


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.