Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ρήγας κατά Αυγενάκη: “Αθλιότητες όσα είπε περί νοθείας”

«Το ζήτημα με τον κ. Μητσοτάκη δεν είναι ότι παρεξηγούνται διαρκώς τα λεγόμενά του, αυτό είναι το πραγματικό του πολιτικό πρόγραμμα», παρατήρησε ο αναπληρωτής
υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξη του στην ΕΤ1
Όπως χαρακτηριστικά είπε, “Το ζήτημα με τον κ. Μητσοτάκη δεν είναι ότι έχει κάποια δυσκολία να διατυπώσει με σαφήνεια τις προτάσεις του και ότι παρεξηγούνται διαρκώς τα λεγόμενά του. Αυτό είναι το πραγματικό του πολιτικό πρόγραμμα. Η προσπάθειά του να φέρει στον δημόσιο διάλογο το σενάριο 7ήμερης εργασίας, η άποψη ότι το 8ωρο είναι ξεπερασμένο, η δέσμευση ότι θα ισχύσει ο κανόνας ένα προς πέντε και άρα δεν θα γίνουν προσλήψεις στο δημόσιο και να είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι εργολαβικοί εργαζόμενοι στον ιδιώτη στον χώρο της υγείας. Παράλληλα εκτίμησε ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν τα λέει καλά, οι εμφανίσεις του και οι επιδόσεις του μάλλον δεν επαρκούν. Γι’ αυτό και βλέπουμε πλησιάζοντας στις κάλπες να βγαίνει μπροστά ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ, ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος καθοδηγεί πλήρως με συνεντεύξεις την πολιτική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μακάρι ο άνθρωπος να είναι αθώος, ωστόσο προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις να παρουσιάζεται ένας υπόδικος και με μια συντεταγμένη ταξιαρχία ΜΜΕ και fake news να επιβάλλει καθημερινά την ατζέντα στη ΝΔ. Θα αποτύχει. Δεν είναι χαζός ο ελληνικός λαός».
Απαντώντας σε ερώτηση για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες και τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι είναι «ρουσφέτια» ο κ. Ρήγας υπενθύμισε ότι «νομοθετούνται αυτή την περίοδο γιατί από τον Αύγουστο του 2018 βγήκαμε από τα μνημόνια, την επιτροπεία και την ασφυκτική δέσμευση, έχουμε δηλαδή εμείς πλέον τον πλήρη δημοσιονομικό έλεγχο της χώρας και εμείς αποφασίζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε». «Είναι μέτρα τα οποία ευνοούν τους ανθρώπους της εργασίας, τους ανθρώπους που είχαν υποφέρει από την καταστροφική πολιτική της ΝΔ», επανέλαβε.
Ο κ. Ρήγας χαρακτήρισε «αθλιότητα» τον ισχυρισμό του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη περί ενδεχομένου νοθείας στις εκλογές. «Του την επιστρέφουμε, θυμίζοντάς του παράλληλα ότι σε αυτή τη χώρα είναι η δεξιά παράταξη που έχει μακρά εμπειρία βίας και νοθείας, όχι η Αριστερά. Από το 1974 και μετά η δημοκρατία στη χώρα λειτούργησε δεν υπήρχαν τέτοια φαινόμενα και αυτό οφείλεται σε όλο το δημοκρατικό τόξο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας την αναφορά του πρωθυπουργού στον Α. Βελουχιώτη κατά την ομιλία του στη Λαμία, ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν απεμπολούμε το αξιακό περιεχόμενο και τους αγώνες που έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι για την απελευθέρωση της χώρας, ενάντια στον φασισμό, ενάντια σε εκείνους τους Έλληνες που προδώσανε τη χώρα μας και τάχθηκαν στο πλευρό του ναζισμού». Παράλληλα κάλεσε να «σταματήσει αυτό το παιχνίδι που έχει φέρει στη συζήτηση η ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ, όλοι εκείνοι που μιλούν για ελαττωματικές ιδέες της αριστεράς και ονειρεύονται το τέλος της ιδεολογικής ηγεμονίας του προοδευτικού κόσμου».
Τέλος, σχολιάζοντας την τουρκική προκλητικότητα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέστησε σαφές ότι «η ανεξαρτησία και η εδαφική ακεραιότητα της χώρας είναι διασφαλισμένες. Να μην διανοηθεί κανένας να σκεφτεί διαφορετικά» ανέφερε χαρακτηριστικά καλώντας εκ νέου την «Τουρκία να είναι προσεκτική. Δεν μπορεί να ερμηνεύει α λα καρτ το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις”.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις