Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Θαρραλέα 11χρονη γρονθοκόπησε επίδοξο κλέφτη που επιτέθηκε στη μητέρα της - ΒΙΝΤΕΟ

Εξοργίστηκε μόλις είδε έναν άνδρα να επιχειρεί να κλέψει το σκούτερ της μαμάς της και χωρίς να υπολογίσει το κόστος η 11χρονη όρμησε εναντίον του.


Ο άνδρας έσπρωξε τη γυναίκα στην προσπάθειά του να της αρπάξει το μηχανάκι ώσπου η κόρη της, με πρωτοφανές θάρρος, του επιτίθεται και του καταφέρνει μια γερή γροθιά, ενώ η μαμά της τον σπρώχνει από το μπλουζάκι τρέποντάς τον σε φυγή.

Η 11χρονη, όπως καταγράφεται σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, είναι έτοιμη να τον καταδιώξει αλλά η μητέρα της βάζει προστατευτικά το χέρι της μπροστά της.

Μαζί αρχίζουν να τον κυνηγούν ενώ λίγο αργότερα επιστρέφουν στο σημείο όπου η γυναίκα είχε αφήσει το μηχανάκι. Το περιστατικό συνέβη σε γειτονιά του Μπουένος Άιρες και τα αργεντίνικα Μέσα μεταδίδουν ότι ο άνδρας δεν έχει συλληφθεί.

Το βίντεο από την Daily Mail:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις