Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Το Twitter κοροϊδεύει για τη συγκέντρωση του Τσίπρα στο Σύνταγμα

Με καυστικό τρόπο σχολίασαν αρκετοί χρήστες του Twitter την προσέλευση στο Σύνταγμα, για την τελευταία προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας, με την ομιλία στο Σύνταγμα ολοκλήρωσε τις περιοδείες του ενόψει των εκλογών της Κυριακής. Η εικόνα όμως στην πλατεία Συντάγματος ήταν απογοητευτική για την τελευταία ομιλία του πρωθυπουργού, καθώς υπήρχαν διάσπαρτοι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, με σημαίες στα χέρια. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη ήταν η εικόνα και την Πέμπτη, στην ομιλία του κ. Τσίπρα στο Ηράκλειο.
Σχολιάζοντας την προσέλευση του κόσμου στο Σύνταγμα, αρκετοί χρήστες του Twitter έκαναν καυστικές αναρτήσεις κάνοντας αναφορά και στην έντονη παρουσία των Ρομά σε προηγούμενες συγκεντρώσεις του κ. Τσίπρα τις ημέρες που προηγήθηκαν, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για παράδειγμα στη Λαμία ή τη Θεσσαλονίκη με πούλμαν.
Τα σχόλια στο Twitter για την ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα
Αν κρίνω απ την συγκέντρωση του Σύριζα στο σύνταγμα απόψε , μάλλον αύριο θα πάρουμε τις συντάξεις Ιουλίου και Αυγούστου μαζεμένες .
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ektos Othonis
Τον παραμυθιασε ο σ. @nikospappas16 οτι εχει «ρεύμα» έβγαλε και μια «δημοσκόπηση» ο σ.@KostasVaxevanis οτι «κλεινει η ψαλίδα» και πείστηκε το Χρυσάνθεμο της Ανατροπής να κανει συγκεντρωση στο Συνταγμα, με αποτελεσμα να μην πατησει ψυχη και να μιλαει μονος του με τους τσολιάδες.
255 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Μεγαλυτερο ξεβρακωμα για το επιχειρημα οτι οι συγκεντρωσεις του Τσιπρα αλλαζουν το κλίμα απο το χθεσινό στην πανω πλατεια Συντάγματος δεν μπορουσε να υπαρξει .
Ακομη γελαει το προσωπικο του Μ.Βρετανια που μπορουσε να κανει ανετα τη δουλεια του
#
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη mitikavoudas


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.