Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

«Τόσα λεφτά σας δώσαμε ρεεε! Φωνάξτε» – Το βίντεο που αποδεικνύει την αλήθεια για τους περιφερόμενους Ρομά στις συγκεντρώσεις του Τσίπρα

Ήταν υποψίες που έγιναν φωνές. Οι Συριζαίοι αρνιόντουσαν κάθε ανάμειξη στον προσυτιλισμό ΡΟΜΑ για να γεμίσουν καμιά πλατεία. Τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι οι
ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τους έδιναν 25 ευρώ το κεφάλι για να είναι παρόντες και να ζητωκραυγάζουν υπέρ του Τσίπρα. Οι Συριζαίοι γελάγανε.
Το βίντεο που μεταδόθηκε μέσα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα δίνει την απάντηση σε όλα τα παραπάνω και αποδεικνύει ένα και μόνο πράγμα: Ένα μάτσο κλέφτες και ψεύτες ρήμαξαν τη χώρα.

Ο γραβατωμένος μουσάτος συριζαίος εχει μαζέψει Ρομά κ άλλους σε συγκέντρωση του Τσίπρα κ εξοργιζόταν όταν δεν φώναζαν με πάθος, λέγοντας "ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΡΕ, ΦΩΝΑΞΤΕ".Είχαν κι έναν τύπο που έδινε σύνθημα για παλαμάκια.
Το βιντεο μου έστειλε ο @o_totti10 pic.twitter.com/O81PZHChla

166 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις