Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Τουρκικές ακρότητες στο Αιγαίο που έχουν στόχο την επιβολή κλίματος ανασφάλειας- Τα σοβαρά περιστατικά

Η Τουρκία παίζει όχι μόνο με τη φωτιά στο Αιγαίο, αλλά και με την ασφάλεια των πτήσεων. Αυτό δεν αφορά μόνο τις αναχαιτίσεις οι οποίες όπως έχει γράψει
το Militaire.gr γίνονται όλο και πιο σκληρές και επικίνδυνες, λόγω του τρόπου με τον οποίο πετούν οι Τούρκοι. Έχουν καταγραφεί περιστατικά κατά τα οποία αεροσκάφη πολιτικών αερογραμμών έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν πορεία λόγω της παραβατικής τουρκικής δραστηριότητας.

Σε δύο περιπτώσεις ενεργοποιήθηκε μάλιστα το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων. Και οι δύο περιπτώσεις κοντά σε τουριστικά νησιά των Δωδεκανήσων. Έχει αναφερθεί επίσης ότι οι πτήσεις των Τούρκων επηρεάζουν όλο και συχνότερα τερματικές περιοχές αεροδρομίων , επίσης στα Δωδεκάνησα. Προφανώς αυτές οι επιθετικές κινήσεις των Τούρκων έχουν στόχο να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας εν μέσω τουριστικής περιόδου. Αν και η λογική λέει ότι και η Τουρκία θα ΄πρεπε να ενδιαφέρεται για την καλή πορεία του δικού της τουρισμού, φαίνεται ότι αυτή τη περίοδο στη γειτονική χώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

Το ερώτημα είναι αν οι φίλοι και σύμμαχοι της Ελλάδας σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, έχουν ενημερωθεί για τις τουρκικές ακρότητες στο Αιγαίο. Οι πληροφορίες λένε πως ναι. Το δεύτερο ερώτημα είναι να κάνουν κάτι ουσιαστικό για να να συνετίσουν την Τουρκία.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις