Σάββατο 18 Μαΐου 2019

«Τρελαίνει» κόσμο η Σάκκαρη! «Επική» ανατροπή κόντρα στο Νο10 του κόσμου – videos

Τι κάνει η Σάκκαρη! Η Ελληνίδα τενίστρια είναι ασταμάτητη στο τουρνουά της καριέρας της στη Ρώμη και απέκλεισε μία ακόμη κορυφαία αθλήτρια, επικρατώντας με 2-1 (5-7, 6-3, 6-0) σετ της Γαλλίδας Μλαντένοβιτς, νούμερο 10 του κόσμου.



Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 1-0 στα σετ και δέχεται μπρέικ κατευθείαν στο δεύτερο, η Μαρία Σάκκαρη μοιάζει ανίκητη στη Ρώμη και με «επική» ανατροπή επί της Μλαντένοβιτς, προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά του ιταλικού Μάστερς.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα και προηγήθηκε με 4-1, όμως η Γαλλίδα αντέδρασε και κάνοντας δεύτερο μπρέικ στο 5-4, πήρε το σετ με 7-5, αλλά και την ψυχολογία του αγώνα.




Κατάφερε έτσι να κάνει αμέσως μπρέικ και στο δεύτερο σετ, για να προηγηθεί με 2-0. Κάπου εκεί όμως η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια ξεκίνησε μία απίθανη «αντεπίθεση» και με δύο δικά της μπρέικ πήρε το δεύτερο σετ με 6-3.


Το ματς θα κρινόταν έτσι σε κρίσιμο τρίτο σετ, το οποίο όμως μετέτρεψε σε ένα απίστευτο «πάρτι» η Σάκκαρη. Με εκπληκτικό τένις «διέλυσε» το Νο10 του κόσμου με 6-0 και πανηγύρισε μία ακόμη εκπληκτική πρόκριση, φθάνοντας πλέον μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις