Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Τρομοκρατημένη Μαμά Ελεφαντίνα προσπαθεί να Σώσει το Μικρό της αφού Άνθρωποι τους Επιτέθηκαν με Μολότοφ

Επίθεση σε ζώα: Λόγω της αποψίλωσης που γίνεται στο μεγαλύτερο τμήμα της Ινδίας, αρκετοί ελέφαντες περνούν από δρόμους και πόλεις της περιοχής.

Επίθεση σε ζώα: Ποια η αιτία της επίθεσης

Διάφορα πλάσματα έχουν αναγκαστεί να παραβιάζουν τα ανθρώπινα εδάφη ψάχνοντας για τροφή και ασφαλές σπίτι. Έτσι καταλήγουν να περνούν μέσα από πόλεις ή αγροτικά χωράφια, προσπαθώντας επειγόντως να βρουν άλλο σπίτι.
Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι συχνά λαμβάνουν εξωφρενικά μέτρα για να μην αφήσουν τα πλάσματα να βλάψουν την ιδιοκτησία τους.

Επίθεση σε ζώα: Τι ακριβώς συνέβη

Η φωτογραφία αυτή έχει τραβήξει τα βλέμματα, στην οποία φαίνονται οι εξαγριωμένοι κάτοικοι του Bishnupur να πετούν βόμβες μολότοφ σε μια μητέρα ελέφαντα και το παιδί της ώστε να τους αποτρέψουν από το να μπούνε στην περιοχή τους. Τα πλάσματα συνεχίζουν να τρέχουν τρομοκρατημένα.
Κάποιοι νεαροί παίρνουν φωτογραφίες των άγριων ελεφάντων για να καταγράψουν το περιστατικό.
Αυτές οι θλιβερές εικόνες τραβήχτηκαν από τον Biplab Hazra, του οποίου ο στόχος είναι, να φέρει στο φως τα ζητήματα σχετικά με την κατάσταση των ελεφάντων, αφού χάνουν την περιοχή τους.

Επίθεση σε ζώα: Η γνώμη του φωτογράφου

Ο κ. Hazra δηλώνει:
«Αυτό συμβαίνει στα εδάφη όπου οι χωρικοί πρέπει να σώσουν τα προϊόντα τους. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι για ελέφαντες κοντά σε ανθρώπινα σπίτια.

Οι ελέφαντες χρειάζονται έως και 19 ώρες καθημερινής φροντίδας και παράγουν περίπου 100 κιλά λίπασμα. Ενώ οι κάτοικοι του χωριού κάνουν ότι καλύτερό μπορούν για να τους απομακρύνουν, το λίπασμα είναι μια βασική μέθοδος για την καλλιέργεια σπόρων. Επομένως είναι απαραίτητοι για να διατηρηθεί η ισορροπία των δασών και των αγρών.
Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα που πρέπει αντιμετωπιστεί κατάλληλα με την πρώτη ευκαιρία, καθώς η ποσότητα ινδικών ελεφάντων έχει μειωθεί ριζικά τον τελευταίο καιρό.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις