Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

EKTAKTO: Τουρκική φρεγάτα ανοιχτά του Σουνίου – Μία ανάσα από τις ακτές της Αττικής οι Τούρκοι – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μια ανάσα από την Αττική βρέθηκε πριν λίγη ώρα τουρκική φρεγάτα, σε μια πρωτοφανή πρόκληση από την Άγκυρα εντός ελληνικών υδάτων. Βόλτες στα ανοιχτά του Σουνίου και εντός των ελληνικών
χωρικών υδάτων, κόβει αυτή την ώρα μία από τις πλέον σύγχρονες φρεγάτες του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού. 

Πρόκειται για τη φρεγάτα  «Σαλίχ Ρέϊς» τύπου ΜΕΚΟ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κινείται μεταξύ Τζιας και Σουνίου, μία ανάσα από τις ακτές της Αττικής.
Στο κατόπι της τουρκικής φρεγάτας βρίσκεται ένα πλοίο του Πολεμικού μας Ναυτικού το οποίο παρακολουθεί από πολύ κοντινή απόσταση τις κινήσεις της.
Σύμφωνα με κύκλους του Πενταγώνου, η τουρκική φρεγάτα, μέχρι ώρας τουλάχιστον δεν επιδεικνύει προκλητική συμπεριφορά πραγματοποιώντας αβλαβή διέλευση, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, δεδομένου ότι η πορεία της, όπως και η ταχύτητά της είναι σταθερή και τα όπλα της δεσμευμένα.
Να σημειώσουμε ότι η κινητικότητα του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις τελευταίες ημέρες, λόγω και της άσκησης «Θαλασσόλυκος» η οποία από σήμερα μπαίνει και στην κύρια φάση της, οπότε και οι κύριες μονάδες του τουρκικού στόλου αναμένεται να βγουν μαζικά σε Αιγαίο και Ν.Α Μεσόγειο. Η συγκεκριμένη άσκηση διεξάγεται με τη συμμετοχή 131 πλοίων και 57 αεροσκαφών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις