Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ξέμεινε από κοινό ο Τσίπρας: Οργανωμένη μετακίνηση Ρομά για τις ομιλίες του Πρωθυπουργού – Eπιστράτευσαν πούλμαν από την Ξάνθη! (video ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ!)

Ξέμεινε απο ψηφοφόρους ο Α. Τσίπρας, άσχετα εάν έλεγε πριν λίγες ημέρες στο δελτίο του ALPHA ότι όπου πηγαίνει υπάρχει λαοθάλασσα και ότι οι πολίτες τον υποστηρίζουν.

Η κριτική που δέχεται ο πρωθυπουργός δεν έχει φυσικά να κάνει με το αναφαίρετο δικαίωμα των Ρομά και οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας να παρακολουθεί προεκλογικές συγκεντρώσεις.
Η κριτική αντλείται από την παραχολογία προς τις συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και την «αυθόρμητη» συμμετοχή τους στις φιέστες που στήνονται με σκοπό τον εντυπωσιασμό.
Είναι τόσο δύσκολη η κατάσταση για τον Τσίπρα, όπου επιστρατεύει απ’όλη την Ελλάδα τον κομματικό μηχανισμό, με σκοπό να ναυλωθούν λεωφορεία, για να δείξει στις κάμερες ότι η κάθε πλατεία που πηγαίνει, πνίγεται από κόσμο.
Η Λαμία ήταν ο σταθμός του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία ενόψει Ευρωεκλογών και εκλογών της Αυτοδιοίκησης.
Στον κ. Τσίπρα επιφύλαξαν θερμή υποδοχή πολλοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που τον συνόδευσαν από την αρχή της Ρήγα Φεραίου στην πλατεία Ελευθερίας ως το βάθρο που είχε στηθεί στην πλατεία Πάρκου από όπου εκφώνησε και τον προεκλογικό του λόγο.
Όπως συμβαίνει στις περισσότερες από αυτές τις συγκεντρώσεις ανεξαρτήτως κόμματος, περισσότερο και από τα λόγια, αυτό που μετρά είναι η εικόνα. Πόσοι ήταν, πόσο θερμοί και εκδηλωτικοί ήταν, προκειμένου να σταλεί το «μήνυμα» στη μεγάλη «πηγή» των αναποφάσιστων.
Το μέρισμα, το μέρισμα
Την ώρα που μια οικογένεια ρομά βγάζει selfie με τον Τσίπρα ένας οπαδός φωνάζει: «Το μέρισμα, το κοινωνικό μέρισμα. Να το δώσεις και αυτό…»
Δείτε το βίντεο από το Lamiareport.gr

Στην ομιλία Τσίπρα στη Λαμία, ξεκίνησε από νωρίς μία συζήτηση στην πόλη γύρω από τη σύνθεση του ακροατηρίου. Λεωφορεία από την Ανθήλη και τον καταυλισμό της Καμηλόβρυσης μετέφεραν στο κέντρο της πόλης οργανωμένα άτομα Ρομά.
Στην περίπτωση της Ανθήλης τα λεωφορεία δρομολογήθηκαν αποκλειστικά για οικογένειες Ρομά, η παρουσία των οποίων ήταν έντονη στην νοτιανατολική πλευρά της πλατείας. Το ρεπορτάζ θέλει επίσης να μετακινήθηκαν και άτομα Ρομά από το Πυρί Βοιωτίας.
Δείτε βίντεο με την επιβίβαση ρομά σε λεωφορείο μετά την ομιλία του πρωθυπουργού:

Μάλιστα ο Πρόεδρος των Ρομά Στερεάς Βαλάντης Χαλιλόπουλος, αποκάλυψε ότι υπήρξε οργανωμένη μετακίνηση Ρομά, όχι μόνο από τη Λαμία, αλλά και από το Πυρί Βοιωτίας, την Καρδίτσα ακόμη και την Ξάνθη.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις