Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Άνοιξε σινεμά με διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια: Η απόλυτη VIP εμπειρία

Ένα σινεμά στην Ελβετία δημιούργησε μια κινηματογραφική αίθουσα VIP με διπλά κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια αντί για καθίσματα.





Ένα σινεμά στην Ελβετία έκανε πραγματικότητα την «κινηματογραφική φαντασίωση» κάθε σινεφίλ, δημιουργώντας μια αίθουσα VIP με διπλά κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια αντί για καθίσματα.

Η αίθουσα "VIP Bedroom Cinema" στο σινεμά Pathé του Σπράιτερνμπαν, διαθέτει έντεκα διπλά κρεβάτια, σε μικρή ανάκληση απέναντι από τη μεγάλη οθόνη, με καθαρά σεντόνια και μαξιλάρια σε κάθε προβολή. Η αίθουσα άνοιξε τις πύλες της την περασμένη εβδομάδα. Το ατομικό εισιτήριο κοστίζει 32,6 ευρώ και εξασφαλίζει έξτρα προνόμια, αφού οι θεατές μπορούν να παραγγείλουν τα αγαπημένα τους αναψυκτικά και τα σνακς χωρίς να σταθούν στην ουρά, με τους υπαλλήλους τους σινεμά να τους σερβίρουν στο κρεβάτι.


Για όσους πάλι προτιμούν την ατμόσφαιρα του σαλονιού, υπάρχει πάντα και η αίθουσα "VIP Lounge" με τεράστιες πολυθρόνες και διπλούς καναπέδες. Το κόνσεπτ ολοκληρώνεται από VIP αίθουσες για μικρά παιδιά, με τεράστιες μαξιλάρες, τσουλήθρα και παιχνίδια. Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του σινεμά, Βενάτσιο ντι Μπάκο, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει στο φιλοθέαμον κοινό κάτι πραγματικά πρωτοποριακό και καινοτόμο.






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις