Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Εμείς κάναμε έκτακτο ΚΥΣΕΑ, αλλά στην Κύπρο οι υπουργοί διασκέδαζαν με την Φουρέιρα!

Τη στιγμή που όλοι κρατούσαν την ανάσα τους μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε έκτακτο ΚΥΣΕΑ σχετικά με τις εξελίξεις στην
ανατολική Μεσόγειο, με εκτενή συζήτηση για την επιθετική πολιτική που ακολουθεί η Τουρκία, στην Κύπρο – που την αφορά άμεσα – οι υπουργοί διασκέδαζαν με Φουρέιρα!
Την ίδια ώρα δηλαδή που σε εμάς προκλήθηκε ανησυχία από τις κινήσεις της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να αποφασίσει να συγκαλέσει -παραμονές Αγίου Πνεύματος- έκτακτο ΚΥΣΕΑ, στην Κύπρο, που επίσης την αφορά, τα πράγματα ήταν μάλλον χαλαρά, αφού ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και άλλα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Κύπρου παρακολουθούσαν συναυλία της Ελένης Φουρέιρα.

Ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου, όπως μεταδίδει το Alphanews.live της Κύπρου, στους εορτασμούς στον Κατακλυσμό Αμμοχώστου 2019 στον Πρωταρά, έδωσαν το «παρών» μέλη της κυπριακής πολιτικής ηγεσίας του τόπου (υπουργοί Ενέργειας, Δικαιοσύνης, Υγείας) κ.α.

Τα μέλη της κυπριακής κυβέρνησης “απόλαυσαν” την Ελένη Φουρέιρα, την οποία όπως φαίνεται στην Κύπρο έχουν σε μεγάλη εκτίμηση – “De gustibus et coloribus non est disputandum” -“περί γεύσεων και χρωμάτων ουδείς λόγος”.

Ωστόσο αυτό δείχνει το κατά πόσο ήταν ή όχι επείγον και σοβαρό το ΚΥΣΕΑ της Κυριακής.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις