Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Αγόρασαν παλιό λεωφορείο με 1.300€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του στο σπίτι των ονείρων τους

Ανακαίνιση λεωφορείο σε σπίτι: Ένα ζευγάρι, αγόρασε από το eBay ένα παλιό λεωφορείο προκειμένου να ανακαινίσουν το εσωτερικό του. Ξοδέυοντας λίγο περισσότερο από 11.000 ευρώ, μετέτρεψαν το παλιό
όχημα στο σπίτι των ονείρων τους. Τα θετικά του; Πολύ φθηνότερο από την αγορά ενός νέου σπιτιού. Παράλληλα, αν βαρεθούν την περιοχή που βρίσκονται, ανάβουν την μηχανή και πηγαίνουν όπου θέλουν.

Ανακαίνιση λεωφορείο σε σπίτι: Πόσο κόστισε ξ συνολική αγορά

Πως θα σας φαινόταν αν ζούσατε σε λεωφορείο 23 ετών, το οποίο να κοστίζει περίπου 1.300 ευρώ. Επιπλέον έχετε την επιλογή να πηγαίνεται ταξίδια μαζί του. Φοβερό, αλλά λίγο δύσκολο να κοστίζει μόνο τόσο, έτσι δεν είναι;
Κι όμως, το ζευγάρι αυτό έκανε φοβερό deal. Αγόρασε στο eBay αυτό το παλιό όχημα και ξοδεύοντας λιγότερα από 11.400 ευρώ το μετέτρεψε σ’ ένα απίστευτο σπίτι.
Κι όλα άρχισαν από ένα: «Γιατί όχι;».
 
Το ζευγάρι μαζί με τα τρία παιδιά τους ταξίδεψαν με το σπίτι τους σε περιοχές του Βελγίου, της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας.
Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:
       
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις