Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Η αμερικανική Pratt & Whitney, κατασκευάστρια κινητήρων F-16 απειλεί με διακοπή συνεργασίας με την Τουρκία

Τα μηνύματα των ΗΠΑ προς την Τουρκία για την στάση που τηρεί στο θέμα των S-400 έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ συγκεκριμένα .

Η αμερικανική εταιρεία Pratt & Whitney κατασκευάστρια κινητήρων για τα F-16, βρίσκεται κοντά στην απόφαση να διακόψει τη συνεργασία της με επιχειρήσεις στην Τουρκία επικαλούμενη προβλήματα στην ποιότητα παραγωγής, γράφει η ιστοσελίδα Haber.

Η TEC, μια επιχείρηση που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία Pratt & Whitney και της Turkish Technic, που είναι το κέντρο συντήρησης, επισκευής της Turkish Airlines, ιδρύθηκε το 2009 και απασχολεί περίπου 250 εργαζόμενους.
Η αμερικανική εταιρεία έχει εκφράσει τη δυσαρέσκεια της για τη διασφάλιση της ποιότητας της TEC .
Οι δυνατότητες επισκευής κινητήρων της TEC ,χρησιμοποιούνται από αερομεταφορείς στην Τουρκία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.