Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

(video) «Bόμβες» από Έλληνα αναλυτή: «Φαντασίωση οτι οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν Ελλάδα & Κύπρο» – «Χρειάζεται σκληρή αποτρεπτική στρατηγική»

Καμπανάκι χτυπούν έγκριτοι Έλληνες αναλυτές και Στρατηγοί ε. α. για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Θα πρέπει όλοι να προσέξουμε τα λεγόμενά τους,
καθώς οι εξελίξεις στη περιοχή μας είναι ραγδαίες!

«Η Τουρκία θέλει την Κύπρο προτεκτοράτο της» υπογράμμισε μέσα από την εκπομπή One Line Weekend ο διεθνολόγος, Κώστας Γρίβας.

Αφού υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα και η Κύπρος είναι μόνες τους» σε αυτό γεωπολιτικό παιχνίδι με την Κύπρο, έκανε λόγο για αναθεώρηση της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας.

«Μέχρι τώρα δίναμε πάτημα στην Τουρκία ώστε να προβάλει την επόμενή της διεκδίκηση. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ο δρόμος είναι πολύ ολισθηρός, νομοτελειακά οδηγεί σε κάποια πολύ ακραία κατάσταση στο ελληνοτουρκικό σύστημα.»

«Η μόνη ελπίδα να αποφύγουμε κάτι πολύ άσχημο σε βάθος χρόνου είναι πράγματι μια πολύ σκληρή αποτρεπτική στρατηγική. Αυτό βέβαια σημαίνει και ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων» είπε στο πλαίσιο αυτό και διευκρίνισε πως «οφείλουμε να κατανοήσουμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να λειτουργούμε με φαντασιώσεις ότι θα έρθουνε οι αμερικανοί να μας στηρίξουν αποφασιστικά».

Αναφερθείς στις ΗΠΑ τόνισε πως στη χώρα «υπάρχει τεράστιο τουρκικό λόμπυ» και συνέχισε ότι «στόχος του Τραμπ είναι το διαίρει και βασίλευε».

Δείτε βίντεο:



Την ίδια στιγμή, ένας Στρατηγός ε. α., ο Ανδρέας Ηλιόπουλος έριξε βόμβες για τα ελληνοτουρκικά. Εμπειρος αξιωματικός, καταδρομέας, έχοντας περάσει απ’ όλα τα σχολεία της ειδικότητάς του, κατάφερε να ανελιχθεί στην ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων και να διεκδικήσει ακόμη και τη θέση του αρχηγού ΓΕΣ.

Ο Στρατηγός ήταν διευθυντής της Διεύθυνσης Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τον έδιωξε μετά τις καταγγελίες που είχε κάνει για το προσφυγικό. Πριν περίπου ένα χρόνο, είχε κάνει λόγο για κακοδιαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων σε σχέση με τα ΚΥΤ –Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης στα νησιά–, τονίζοντας ότι επικρατεί ένα χάος και προσθέτοντας «είναι ώρα να παρέμβουν οι εισαγγελείς».


ίγες ημέρες νωρίτερα ο ίδιος είχε επίσης καταγγείλει κακοδιαχείριση όσων αφορά τα κονδύλια για τη σίτιση στα ΚΥΤ, τα οποία διαχειρίζεται το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ο στρατηγός χαρακτηρίζει ως «μέθυσο» τον Γιούνκερ, «ποντικομαμή» τον Αμερικανό πρέσβη και επιτίθεται κατά αποστολάκη και Τσίπρα με φράσεις από τον Θουκυδίδη.

Πιο συγκεκριμένα, στο σχόλιό του αναφέρει:

«Ρε Ελληνες Μυαλό δεν έχετε στο Κεφάλι. Ο Ταγιπ Ερντογαν είναι ένας ηγέτης μιας περιφερειακής Δύναμης της Τουρκίας και απο τα γεγονότα έχει αποδειχθεί κύριος συνομιλητής των Αμερικανών των Ρώσων και των Ευρωπαίων, σε όλα τα επίπεδα με τα γνωστά αποτελέσματα για την χώρα του.

Θα υπολογίσει τον Τσίπρα και τον μέθυσο Γιούνγκερ η τον Αναστασιάδη μπροστά σε αυτό που θεωρεί Εθνικό συμφέρον για την Χώρα του.

Μα πόσο αφελής και άσχετοι μπορεί να είστε… Μην παρασύρεστε απο εκείνη την ποντικαμαμή τον Αμερικανό πρέσβη,

αυτός πήρε τα πάντα απο την χώρα μας ελεω Τσίπρα, Αποστολάκη, Καμένου, και δεν έδωσε τίποτα στην χώρα μας…

Είναι Δυνατόν… Τι άλλο μπορεί να περιμένετε;;;;;;

“Ο Δυνατός πράττει όσα του επιτρέπει η Δυναμή του και ο Αδύνατος υποφέρει όσα του επιβάλλει η Αδυναμία του.”

Θουκιδίδης Ελληνας 2500 χρόνια πρίν… τον εχουν ακουστά τα παλικαρια οι Τσιπροκαμενοαποστολάκηδες……».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις