Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019

Έδωσαν στον γιο του Κουϊκ επιχορήγηση 430.000 ευρώ – Νέο ρουσφέτι

Νέα επιχορήγηση, συνολικού ύψους 429.467 ευρώ σε διάστημα ενός μήνα, έλαβε από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, του Νίκου Παππά, η γνωστή
εταιρεία Green Pixel Productions, για την παραγωγή ελληνικών σειρών.

Πιο συγκεκριμένα, η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Το σόι σου» της Green Pixel Productions έλαβε το «πράσινο φως» από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για την επιχορήγηση 15 επεισοδίων με το ποσό των 59.780 ευρώ. Η εταιρεία παραγωγής κατέθεσε σχετική αίτηση για χρηματοδότηση, η οποία εγκρίθηκε και έτσι θα λάβει το 35% των συνολικών επιλέξιμων δαπανών, που ανέρχονται στο ποσό των 170.800 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Green Pixel Productions, εκτός από το «Το σόι σου», έχει επιχορηγηθεί και για 19 επεισόδια της επίσης πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» με το ποσό των 58.742 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στο 35% των συνολικών επιλέξιμων δαπανών, ύψους 167.834,80 ευρώ.

Η τρίτη απόφαση επιχορήγησης αφορά στη νέα κωμική σειρά του Alpha, με τίτλο «Κρατάς μυστικό;».

Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει προσοχής είναι ότι σκηνοθέτης στην εν λόγω εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών project είναι ο γιος του Τέρενς Κουίκ, Ρίτσαρντ.

Πηγή: Newsnow.gr


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις