Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Η επίσκεψη Κικίλια στα στρατιωτικά νοσοκομεία που δεν έγινε “ακούστηκε” περισσότερο απ΄όσες έχει κάνει

Το ρεπορτάζ του Militaire.gr ,για το αίτημα του τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ Β.Κικίλια, να επισκεφθεί στρατιωτικά νοσοκομεία αυτές τις προεκλογικές
ημέρες προκάλεσε την απάντησή του μέσω twitter.Την οποία συνοδεύει με φωτογραφία από τον Ιανουάριο του 2018, όταν είχε επισκεφθεί το 401 ΓΣΝΑ. Γράφει ότι δεν θα περίμενε την προεκλογική περίοδο για να πάει στα στρατιωτικά νοσοκομεία.


Ίσως τα όσα γράψαμε να μην έγιναν κατανοητά. Να τα εξηγήσουμε λοιπόν: δεν γράψαμε ότι ο κ.Κικίλιας δεν έχει πάει στα στρατιωτικά νοσοκομεία και ζήτησε τώρα να τα επισκεφθεί. Γράψαμε ότι υπέβαλε αίτημα να τα επισκεφθεί ΚΑΙ τώρα που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.Κι αυτός είναι ο λόγος που του απάντησαν αρνητικά από το ΥΠΕΘΑ.

Νομίζουμε ότι είναι απλό και κατανοητό.

Παρέμβαση πάντα μέσω twitter έκανε και ο πρώην τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης , ο οποίος έγραψε ότι η διαρροή του θέματος αποτελεί πολιτική παρέμβαση… Δεν φανταζόμασταν ότι μια τέτοια είδηση ,που ήταν περισσότερο “παραπολιτικό” παρά ρεπορτάζ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “πολιτική παρέμβαση”.

Νομίζουμε ότι και οι δυο τομεάρχες Άμυνας, πρώην και νυν θα ήταν καλύτερο να κρατήσουν δυνάμεις για τα πάρα πολύ δύσκολα που έρχονται και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σε περίπτωση που η ΝΔ σχηματίσει κυβέρνηση. Τα ονόματα και των δύο κυκλοφορούν για τη θέση του ΥΕΘΑ και αν τελικά επαληθευτούν και οι δημοσκοπήσεις και οι πληροφορίες θα καταλάβουν ότι η κατάσταση είναι δραματική και το ΥΠΕΘΑ δεν είναι πια το υπουργείο που όλα γίνονται στον “αυτόματο”. Επιπλέον είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα η επόμενη κυβέρνηση και ο ΥΕΘΑ της να κληθεί να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρή κρίση στα ελληνοτουρκικά. Καλύτερα λοιπόν να προετοιμαστούν για τα πραγματικά σοβαρά και να αρχίσουν να αραιώνουν από το twitter το οποίο πραγματικά βοήθησε πολύ και τους ίδιους και τη ΝΔ. Έτσι κι αλλιώς την εκλογή τους την έχουν εξασφαλίσει.

Τέλος να τους επισημάνουμε ότι το Militaire.gr δεν ανοίγει διάλογο μέσω του twitter και των μέσων κοινωνική δικτύωσης γενικότερα. Ο λογαριασμός υπάρχει για να ενημερώνονται οι αναγνώστες γρήγορα για τα θέματα κι όχι για μάλλον αντιπαραγωγικές και χρονοβόρες κόντρες με πολιτικούς και τους εκατοντάδες “ακολούθους” τους, πραγματικούς ή εικονικούς που σπεύδουν να “φτιάξουν κλίμα”.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις