Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

«Φασίστα θα πεθάνεις»! Ανατριχιαστικές απειλές για υποψήφιο βουλευτή στη Θεσσαλονίκη

Ο υποψήφιος της Ένωσης Κεντρώων ανακάλυψε σήμερα το πρωί τι έχει συμβεί. Οι άγνωστοι έβγαλαν όλη την οργή τους στο αυτοκίνητό του με εμετικά μηνύματα. Μεταξύ άλλων βρίζουν τον ίδιο τον υποψήφιο βουλευτή αλλά και αξίες όπως η πατρίδα και η οικογένεια. Τι λέει ο ίδιος που σκέφτεται να προχωρήσει σε μήνυση.


Ο υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θεόφιλος Κυριακίδης, πλησιάζοντας το αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο στην οδό Βαλαωρίτου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα!
Όλο το αυτοκίνητο ήταν καλυμμένο με υβριστικά μηνύματα, τόσο για τον ίδιο όσο και γενικότερο, για την πατρίδα και την οικογένεια.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο, σε τι κατάσταση βρήκε το αυτοκίνητό του:
Ο Θεόφιλος Κυριακίδης, προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων για το συμβάν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Εγώ δεν τους φοβάμαι. Οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά, ας τα βάλουν με τη Δικαιοσύνη» σχολίασε μεταξύ άλλων ο κύριος Κυριακίδης, μιλώντας στο Thestival για το συμβάν.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις