Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Καιρός: Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική! Χαλάζι έριξε πριν από λίγη ώρα στο Χαλάνδρι.

Χαλάζι έριξε πριν από λίγη ώρα στο Χαλάνδρι. Προβλήματα στα νότια προάστια από την καταιγίδα και το χαλάζι. Που αναμένεται να είναι έντονα τα φαινόμενα
και σήμερα. Η σημερινή ημέρα είναι η 10η διαδοχική με καταιγίδες.


Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει για έντονα καιρικά φαινόμενα και στην Αθήνα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται αυτή την ώρα στα νότια προάστια με ένονη χαλαζόπτωση αλλά και στο κέντρο της Αθήνας! Ήδη έριξε χαλάζι στο κέντρο, στο Παγκράτι και στο Χαλάνδρι.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα από την κακοκαιρία ή έχετε έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας στείλτε μας βίντεο ή φωτογραφίες στο info@newsit.gr

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν και σε πολλά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας (κεντρικά, ανατολικά και βόρεια) και κατά τόπους στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.  Τα φαινόμενα που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται και πάλι και από χαλαζοπτώσεις (ενδεχομένως τοπικά χαλάζι μέτριου μεγέθους), τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στη Β. Ελλάδα, όπου θα διατηρήσουν τον έντονο χαρακτήρα τους.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις