Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Κρατούμενος Κορυδαλλού έδινε Πανελλήνιες και τράβηξε μαχαίρι στον επιτηρητή

Ο συγκεκριμένος τρόφιμος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού για ανθρωποκτονία και απείλησε τον επιτηρητή ότι «θα του κόψει τον λαιμό»

Νεαρός κρητικής καταγωγής, απείλησε με μαχαίρι εξεταστή που βρισκόταν για να επιβλέπει τη διαδικασία. Ο 25χρονος προέβη σε αυτή την πράξη γιατί ο επιτηρητής τον «έπιασε» να αντιγράφει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Βήματος», το πρωτοφανές περιστατικό με απειλή επίθεσης με μαχαίρι από κρατούμενο σε βάρος εξεταστή του Υπουργείου Παιδείας σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες  στις φυλακές Κορυδαλλού. Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα της πλήρους ασυδοσίας και ανομίας στις φυλακές της χώρας, όπως προέκυψε και από τις δεκάδες αιματηρές επιθέσεις των τελευταίων μηνών, τις αποδράσεις αλλά και τη σύρραξη προ τριών ημερών.

Το περιστατικό με τους εκπροσώπους του υπουργείου Παιδείας συνέβη στη διάρκεια των εξετάσεων μιας ομάδας περίπου 5-6 κρατουμένων που επιδιώκουν εισαγωγή σε ΑΕΙ της χώρας. Η απειλή με μαχαίρι υπήρξε όταν ένας εκ των καθηγητών διαπίστωσε ότι ορισμένοι από τους εξεταζόμενους αντέγραφαν με απροκάλυπτο τρόπο και κάποιοι με την χρήση κινητών.

Ο εξεταστής ζήτησε από τον νεαρό κρατούμενο είχε κατηγορηθεί προ μερικών ετών για ανθρωποκτονία στην Αττική που συνοδεύθηκε με δεύτερη εκδικητική εγκληματική ενέργεια να σβήσει το κινητό, εκείνος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να απείλησε τον έντρομο εκπρόσωπο του υπουργείου Παιδείας ότι «θα του κόψει τον λαιμό».

Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την αντίδραση των εν λόγω υπαλλήλων με κύριο ερώτημα προς τους υπευθύνους των φυλακών «γιατί δεν υπήρξε έλεγχος και επιτράπηκε να έλθουν ορισμένοι εξεταζόμενοι κρατούμενοι με κινητά και μαχαίρια».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.