Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Κριστιάνο Ρονάλντο: Εδωσε 200.000 ευρώ για διακοπές μιας εβδομάδας σε γιοτ (vid)

«Τρελό» ποσό φέρεται να πληρώνει ο CR7 για το σκάφος με το οποίο συνεχίζει τις διακοπές του
Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απόλαυσε τις πολυτελείς διακοπές του στην Ελλάδα.
Αρχικά το έκανε στη Μεσσηνία και το «Costa Navarino», ενώ τώρα συνεχίζει με μια... βόλτα στα νησιά. Για να κάνει πιο εύκολη (και πιο… ιδιωτική) αυτή τη βόλτα, ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους νοίκιασε ένα πολυτελές γιοτ το οποίο, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα «TMZ» θα του στοιχίσει για μια εβδομάδα… 200 χιλιάδες ευρώ!


Η εντυπωσιακή θαλαμηγός, με όνομα «Africa I», έχει μήκος 47 μέτρα και διαθέτει έξι δωμάτια, σαλόνι, γυμναστήριο (απαραίτητο για τον «CR7») και σινεμά, για να απολαμβάνουν μέχρι και ταινίες ο Κριστιάνο, η σύντροφός του Χεορχίνα Ροντρίγκες και τα τέσσερα παιδιά του Πορτογάλου: Ο Κριστιάνο τζούνιορ (εννέα ετών), τα δίδυμα Εύα και Ματέο (δύο ετών) και η Αλάνα Μαρτίνα (1,5 έτους), την οποία έκανε με την Χεορχίνα.

cristiano_ronaldo-2.jpg
Το κόστος φαντάζει (και είναι) εντυπωσιακό, όχι όμως για τον Κριστιάνο, τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή (όχι μόνο ποδοσφαιριστή) στον κόσμο, πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι.

Δείτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βουτάει από μια τεράστια τσουλήθρα τοποθετημένη στην θαλαμηγό!




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις