Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛAΘΡOMETANAΣΤΕΣ; Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ! ΕΣΕΙΣ ΡΕ, ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΟΥΣΤ ΡΕ...ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!

Δείτε εικόνες και βγάλτε συμπέρασμα. Οι ένοπλες δυνάμεις έχουν καταντήσει, με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ, κουβερνάντες των λαθρομεταναστών.
Κουβαλούν κρεβάτια, τους καθαρίζουν τουαλέτες, αλλά με την ασφάλεια της χώρας και την υπεράσπιση της Πατρίδας από εισβολείς, δεν ασχολούνται!

Η Τουρκία έχει μπουκάρει με τις ένοπλες δυνάμεις της στη θάλασσα της Κύπρου και ετοιμάζεται να κάνει το ίδιοο και στην περιοχή του Καστελόριζου, αλλά εμείς τον στρατό δεν τον χρησιμοποιούμε!

Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα και το προσκύνημα στον Ερντογάν! Ουσιαστικά, οι του Τσίπρα έχουν καταργήσει τον στρατό και τον έχουν καταστήσει...υπηρέτη των λαθροεισβολέων (τους οποίους στέλνει με το τσουβάλι ο Ερντογάν)!

Αίσχος και ντροπή για μια χώρα που λέει (ο Τσίπρας) ότι είναι ισχυρή και ότι υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα!

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις