Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Λάουρα Νάργες: «Άναψε Φωτιές» Με Το Καuτό Μαγιό Της!

Με μια ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λάουρα Νάργες , κατάφερε να εντυπωσιάσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ξανθιά παρουσιάστρια φόρεσε το καυτό της μαγιό, πήγε στην παραλία της Μυκόνου και πόζαρε με νάζι στον φωτογραφικό φακό.
Έτσι κατάφερε να κερδίσει αμέσως την προσοχή των followers και έκανε τα likes να πέσουν βροχή. «Μύκονοοοος I missed you #summer2019 #mykonos #happysmile #beach #blessed», έγραψε η παρουσιάστρια στην λεζάντα της φωτογραφίας.
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Λάουρα Νάργες…


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Απόψε πάμε βολτούλα στο The Tonight Show 🤩 @grigorisarnaoutoglou.official μου, είσαι ένας υπέροχος οικοδεσπότης! Σ’ ευχαριστώ που με κάλεσες και με υποδέχτηκες με ανοιχτές αγκαλιές για άλλη μία φορά #münchen 🖤 Να περιμένεις προσκλητήριο για τον γάμο μου σύντομα 💍💁🏼‍♀️😅 Κι επιτέλους είναι γεγονός: η πρώτη μας τηλεοπτική συνύπαρξη με την αδυναμία μου @raptis_nick 👊🏻😍 Νομίζω δεν τα πήγαμε και πολύ άσχημα, ε; 🙄😅🤞🏻 Καλή μας αρχή μάι μπου 💋 Δεν είναι φόρεμα, αλλά off shoulder (αγαπώ) μπλούζα και pencil φούστα και είναι το απόλυτο match 🐾 @bsbofficial Yasss! _____________________________________________________________ @ant1tv #the2nightshow #tv #latenight #show #interview #bsbfashion #migato #sandals #look #totalblack
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις




Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
„TäᑌᗷᑕᕼEᑎ“ 🖤 • My Very First Tattoo • Αμφιταλαντευόμουν 11 χρόνια, από το 2013 έχω σκεφτεί το σχέδιο και στα 28 μου επιτέλους το έκανα • „You cemented something you believe in on your body“😉 • Θα προσπαθήσω να μη γεμίσω... 😇 • Thank you @sakestc και την ομάδα σου @saketattoocrew που με κάνατε να αισθανθώ τόσο άνετα, γεια στα χεράκια σου @china_saketattoocrew και μπράβο σου για την υπομονή που είχες (και εσύ) μαζί μου (πες το, βράχος 👊🏻😅) 🙈 • Μία ❤️ στις σίστας μου @reem_shmeen & @loukialaimou #sonice #disgusting που μου κράταγαν το χέρι • Καλό μας καλαοκαίρι αγαπάκια _____________________________________________________________ #papasmädchen #täubchen #first #tattoo #ink #dovetattoo
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις