Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Με δάκρυα στα μάτια παραδέχτηκε τις δολοφονίες ο serial killer της Κύπρου: Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη

Με δάκρυα στα μάτια ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, παραδέχθηκε ενώπιον Κακουργιοδικείου τη διάπραξη των επτά δολοφονιών.

Ο ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “Ορέστης”, έφτασε στο δικαστήριο φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, υπό τη
συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Στην απολογία του με δάκρυα στα μάτια ο 35χρονος ανέφερε ότι έχει διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα, τα οποία και αναγνωρίζει.

“Έχω διαπράξει απεχθή εγκλήματα, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Δεν μπορώ να πάω πίσω στον χρόνο. Αυτά που μπορώ να κάνω είναι να βοηθήσω σε διαλεύκανση και παραδεχόμενος ενοχή να μην ζημιώσω άλλο. Εκφράζω μεταμέλεια και ομολογώ πρώτα απ’ όλα, καταρχήν στις ψυχές των θυμάτων μου και στους συγγενείς για τον πόνο που προκάλεσα. Η απονομή Δικαιοσύνης να είναι βάλσαμο έπειτα στα παιδιά μου, στους γονείς μου για τη στεναχώρια που περνούν. Τέλος, προς την κυπριακή κοινωνία, που είμαι βέβαιος ότι διερωτάται πώς ένας άνθρωπος και γιατί έφτασε εδώ. Το ίδιο ερώτημα βασανίζει και εμένα, όμως δεν βρήκα απάντηση. Γνωρίζω ότι η απάντηση βρίσκεται κάπου στον νου μου, μέσα από κομμάτια που μπορούσα να ησυχάσω. Δεν βρήκα απάντηση. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση μιας μελέτης με επιστήμονες, για να βρω το γιατί, για να βγουν συμπεράσματα που θα βοηθήσουν για αποτροπή τέτοιων τραγωδιών. Είμαι διαζευγμένος. Τα παιδιά μου είναι 9 και 6 ετών”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Πηγή πληροφοριών: philenews.com, sigmalive.com


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις