Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα στα Χανιά – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ο κάτοικος

Η πυρκαγιά που γρήγορα πήρε μεγάλη έκταση εκδηλώθηκε στο σπίτι που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης η εστία της πυρκαγιάς εντοπίστηκε στην κουζίνα του οικήματος.
Μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε το βράδυ του Σαββάτου (15/06) στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι στις Βουκολιές Χανίων.


Η φωτιά που γρήγορα πήρε μεγάλη έκταση εκδηλώθηκε στο σπίτι που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης η εστία της πυρκαγιάς εντοπίστηκε στην κουζίνα του οικήματος.

Προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά και κατέληξε στο νοσοκομείο
Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο ένοικος που βρίσκονταν την ώρα του συμβάντος μέσα στο σπίτι, προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Σημειώνεται ότι η κινητοποίηση των πυροσβεστικών αρχών ήταν μεγάλη καθώς στο σημείο έσπευσαν συνολικά έξι πυροσβέστες με 3 οχήματα. Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, αφού πρώτα έκαψε ολοσχερώς το δωμάτιο της κουζίνας και προκάλεσε πολλές υλικές ζημιές. Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής διερευνά προανάκριση για τις αιτίες εκδήλωσης της φωτιάς.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις