Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΜΑΛΛΟΝ ΗΠΙΕ «ΛΗΓΜΕΝΗ»! O ENTI PAMA μίλησε ελληνικά με ελληνική σημαία πίσω του [ΕΙΚΟΝΑ]

Στην Αλβανία νέα «ανακατωσούρα». Ο Έντι Ράμα μίλησε και ελληνικά σε Έλληνες μειονοτικούς σε προεκλογική συγκέντρωση, ενώ πίσω του υπήρχε η ελληνική σημαία.

Ο Έντι Ράμα, με πατέρα Βλάχο και μητέρα Χειμμαριώτισα, είναι γνωστό ότι είναι ελληνικής καταγωγής και μιλά τα ελληνικά ως μητρική του γλώσσα.
Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει τίποτα. Και ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, ο «αρχαιομακεδόνας» εθνικιστής Νίκολα Γκρουάφσκι, είναι Έλληνας από πατέρα και το ελληνικό του όνομα είναι Νικόλας Γρούιος.
Η ελληνική καταγωγή από μόνη της δεν σημαίνει και πολλά εάν δεν συνοδεύεται από ελληνική συνείδηση.
Για αυτό και λέμε ότι Έλληνας δεν γεννιέσαι μόνο αλλά και γίνεσαι.
Η ομιλία του ο Έντι Ράμα ήταν στα αλβανικά. Την ημερομηνία όμως των εκλογών «30 Ιουνίου» την είπε στα ελληνικά.
Δεν άρεσε στους Αλβανούς η ελληνική σημαία
Πολίτες αλβανικής εθνικής συνείδησης σχολίασαν αρνητικά την ομιλία του Ράμα με την ελληνική σημαία.
Ο Έντι Ράμα πραγματοποίησε ομιλία στη Φοινίκη της Βόρειας Ηπείρου στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας για τις δημοτικές εκλογές της 30ης Ιουνίου.
Να σημειωθεί ότι οι εκλογές αυτές έχουν ακυρωθεί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Ιλίρ Μέτα, ωστόσο, ο Έντι Ράμα επιμένει στη διεξαγωγή τους.
Σε πολλές πόλεις στην Αλβανία ξέσπασαν τις προηγούμενες ημέρες επεισόδια μεταξύ οπαδών της αντιπολίτευσης που μποϋκοτάρουν τις εκλογές και της Αστυνομίας.
Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν πυρποληθεί και εκλογικά γραφεία.
Ο Έντι Ράμα μίλησε στους κατοίκους της Φοινίκης παρουσιάζοντας τον Έλληνα υποψήφιο δήμαρχο που υποστηρίζει, τον Χρηστάκη Κίτσο, από το μειονοτικό κόμμα Mega.
Το Mega είναι το δεύτερο ελληνικό μειονοτικό κόμμα, το πρώτο είναι το ΚΕΑΔ, και υποστηρίζει τον Έντι Ράμα.
Ο Έντι Ράμα δήλωσε στη Φοινίκη ότι η ημερομηνία των εκλογών δεν θα αλλάξει.
Η ελληνική σημαία έδωσε το έναυσμα στο διαδίκτυο για κριτική εναντίον του, όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.
«Στην προεκλογική εκστρατεία σε αλβανικές περιοχές ο Ράμα δείχνει περήφανος δίπλα στην ελληνική σημαία, αυτό είναι μια ντροπή για το έθνος μας», σχολιάστηκε για τον Ράμα.
Απαντώντας στο σχόλιο, ο Έντι Ράμα δήλωσε ότι είναι δικαίωμα της μειονότητας στην περιοχή να έχει την ελληνική σημαία.
«Εγώ δεν είμαι υπερήφανος με την ελληνική σημαία αλλά με την αλβανική που ήταν στο πλάι, ενώ η ελληνική σημαία είναι η σημαία του έθνους εκείνων που αποτελούν τη μειονότητα και έχουν δικαίωμα να είναι υπερήφανοι για αυτήν», απάντησε ο Έντι Ράμα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις