Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ο Σεβαστάκης αγνόησε τον Σκουρλέτη και «έσπασε» το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ

Ο κ. Σεβαστάκης συμμετείχε σε πάνελ μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Μανιάτη, βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε σήμερα ο βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης, «σπάζοντας» το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στο κανάλι.

Ο κ. Σεβαστάκης συμμετείχε σε πάνελ μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Μανιάτη, βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ογραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο Action 24 υποστήριξε ότι από την στιγμή που, κατά τον ίδιο, ο ΣΚΑΪ «δεν σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν πρέπει να σπάσει το εμπάργκο».

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί η Ρένα Δούρου πήγε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Σκουρλέτης ισχυρίστηκε ότι η Περιφερειάρχης Αττικής πήγε στο πλαίσιο debates: «Οπουδήποτε μας κάλεσαν σε debate με συγκεκριμένους κανόνες και όρους οι υποψήφιοι δήμαρχοι και Περιφερειάρχες πήγαν. Όμως οι βουλευτές μας δεν θα πάνε από τη στιγμή που το συγκεκριμένο κανάλι κρατά την ίδια στάση», είπε.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις