Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ορατή η αυτοδυναμία για ΝΔ – Καταποντισμός για Xρυσή Aυγή

Η δημοσκόπηση της Opinion Poll έγινε από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου. Πρώτο κόμμα με διαφορά μεγάλη η ΝΔ, νέες απώλειες για τον ΣΥΡΙΖΑ και ανατροπές στα μικρά κόμματα με μεγαλύτερη αυτή της Χρυσής Αυγής που καταποντίζεται με 1,8%. Με το περιθώριο απόκλισης που δίνει η Opinion Poll, η ΝΔ μπορεί να ξεπεράσει άνετα ακόμα και το 40% και πάντως να κινηθεί στο χώρο της αυτοδυναμίας σε κάθε περίπτωση. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσεγγίσει ακόμη και το 30% και πάντως να βρεθεί πάνω από το ποσοστό των ευρωεκλογών.

Στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά είναι ως εξής:

ΝΔ: 34,6%,
ΣΥΡΙΖΑ: 23,3
ΚΙΝΑΛ 5,1%
ΚΚΕ 3,8%
Ελληνική Λύση: 3,2%
ΜέΡΑ25: 3%
Χρυσή Αυγή: 1,8%
 
Χωρίς να προσμετρηθούν λευκά, άκυρα και αποχή, η ΝΔ φτάνει στο 36,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 24,5%, το ΚΙΝΑΛ στο 5,4%, το ΚΚΕ στο 4%, η Ελληνική Λύση στο 3,4%, το ΜΕΡΑ25 στο 3,2% και η Χρυσή Αυγή στο 1,9%.
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ φτάνει στο 39,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 27%, το ΚΙΝΑΛ στο 6,4%, το ΚΚΕ στο 4,6%, το ΜΕΡΑ25 στο 4,1%, η Ελληνική Λύση στο 3,6%, ενώ η Χρυσή Αυγή στο 3,3%.
Συνεκτιμώντας και το περιθώριο απόκλισης που δίνει η Opinion Poll, η ΝΔ μπορεί να ξεπεράσει άνετα ακόμα και το 40% και πάντως να κινηθεί στο χώρο της αυτοδυναμίας σε κάθε περίπτωση. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσεγγίσει ακόμη και το 30% και πάντως να βρεθεί πάνω από το ποσοστό των ευρωεκλογών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις