Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Πέθανε η «καπετάνισσα της Γαύδου» - Χωρίς δρομολόγια προς το νησί το Σαββατοκύριακο (Photos)

Δε θα ταξιδέψει για Γαύδο το πλοιάριο των Gavdos Cruises το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου, λόγω της απώλειας μιας αγαπητής “Γαυδιώτισσας” από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, πρόκειται για την Μπεττίνα Κουρή-Trüper που έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο το τελευταίο χρονικό διάστημα και σκόρπισε θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία.
Η Μπεττίνα είχε μια ιδιαίτερη σχέση με το νησί, το αγαπούσε πολύ, το διαφήμιζε παντού και πάντα πρόσφερε ότι μπορούσε για τη Γαύδο, με αποτέλεσμα να την ξέρουν και να την αγαπούν όλοι εκεί.
Τα τελευταία χρόνια μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Κουρή, πραγματοποιούσαν τα δρομολόγια από τα Σφακία προς τη Γαύδο και πίσω με καθημερινά δρομολόγια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη, μεταβίβασε στο zarpanews.gr τη θλίψη της για το γεγονός λέγοντας πως “θα μας λείψει πολύ αυτός ο τόσο καλός και δραστήριος άνθρωπος, που πρόσφερε συνεχώς στη Γαύδο και του Γαυδιώτες. Καλό ταξίδι να έχει και συλλυπητήρια στους οικείους της”.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις