Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Ο Πομπέο λέει ότι οι ΗΠΑ θα συζητήσουν με το Ιράν όταν έρθει η ώρα

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα εντείνει την οικονομική πίεση που ασκεί στο Ιράν ωσότου η Τεχεράνη να «εγκαταλείψει τη βία» και να αποφασίσει ότι θα δεχθεί
να συμμετάσχει στις «διπλωματικές» προσπάθειες της Ουάσινγκτον, ανέφερε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο χθες Σάββατο.
«Είμαστε διατεθειμένοι να εμπλακούμε [σε διαπραγματεύσεις] όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», διαβεβαίωσε ο Πομπέο στην ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του.
Πρόσθεσε ότι όταν η Ισλαμική Δημοκρατία αποφασίσει να «εγκαταλείψει τη βία και να ανταποκριθεί στη διπλωματία μας με διπλωματία, ξέρει πώς να έρθει σε επαφή μαζί μας».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις