Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Στο αρχείο η υπόθεση με τους λογαριασμούς του Σημίτη για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος

Η έρευνα που είχε ανοίξει η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για τον Κώστα Σημίτη, τα μέλη της οικογένειας του και άλλους κυβερνητικούς
παράγοντες, η οποία άνοιξε με αφορμή την κατάθεση του Γάλλου Μισέλ Ζοσεράν, παίρνει το δρόμο για τυο αρχείο, σύμφωνα με πληροφορίες

Η παραγγελία για την έρευνα με άνοιγμα λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού, της συζύγου του, του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη αλλά και του υφυπουργού Ευάγγελου Μαλέσιου και άλλων προσώπων, είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και προϊσταμένη της Αρχής για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, Άννα Ζαίρη. 
Η κατάθεση του Ζοσεράν και η δημοσιοποίηση πληροφοριών στον ξένο Τύπο για μαύρες πληρωμές με αφορμή την σύμβαση για την προμήθεια και τον εκσυχρονισμό των φρεγατών άνοιξαν την δικογραφία, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν ενδείξεις μαύρου χρήματος.
 HellasJournal


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: https://hellasjournal.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις