Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Το Ιράν ανακοίνωσε κατάρριψη αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Οι Φρουροί της Επανάστασης, επίλεκτο σώμα των ένοπλων δυνάμεων του Ιράν, κατέρριψαν αμερικανικό  μη επανδρωμένο αεροσκάφος στη ιρανική νότια
επαρχία Χορμουζγκάν, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Sepah, το οποίο θεωρείται προσκείμενο σε αυτούς.

«Καταρρίφθηκε όταν εισήλθε στον ιρανικό εναέριο χώρο κοντά στην περιφέρεια Κουχμουμπαράκ, στον νότο», σύμφωνα με την πηγή αυτή.

Η ένταση ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν δεν σταματά να κλιμακώνεται από τον Μάιο του 2018, όταν ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι αποσύρει μονομερώς τη χώρα του από το Κοινό Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης (ΚΟΣΔ), τη διεθνή συμφωνία του 2015 που επέβαλε περιορισμούς στο πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας της Ισλαμικής Δημοκρατίας, και σταδιακά επανέφερε σε ισχύ τις σκληρές οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης που είχαν αρθεί.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις