Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Τράβηξαν σε βίντεο το ξύλο ατόμου με νοητική στέρηση - Δύο συλλήψεις στον Βόλο έπειτα από καταδίωξη

Στον Βόλο, έδειραν 20χρονο με νοητική υστέρηση και το κατέγραψαν σε βίντεο.
Για αρπαγή, εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών και άσκοπη κινητοποίηση
Αρχών, κατηγορούνται ένας 18χρονος και ένας 16χρονος που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Τροχαίας έπειτα από καταδίωξη. Οι δύο νεαροί άρπαξαν ένα 20χρονο με νοητική στέρηση, τον έβαλαν σε ΙΧ που ανήκει στον θείο ενός εκ των δύο και τον οδήγησαν σε ερημική αγροτική περιοχή στα Μελισσάτικα. Εκεί τον έβρισαν και τον χτύπησαν, κατηγορώντας τον ότι τους έχει κλέψει τα δίκυκλά τους, κάτι το οποίο δεν έχει εξακριβωθεί προς το παρόν από την έρευνα.

Στη συνέχεια, όλοι μαζί αναχώρησαν από το σημείο. Στον δρόμο υπήρχε μπλόκο της Τροχαίας. Σε σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν, εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα και απομακρύνθηκαν.


Λίγο αργότερα, ενώ βρισκόντουσαν στο κέντρο του Βόλου, ο 18χρονος και ο 16χρονος τηλεφώνησαν στην Τροχαία και είπαν ότι εντόπισαν και είχαν πιάσει τον νεαρό -εννοώντας τον 20χρονο- που είχε (σύμφωνα με τους ίδιους) κλέψει το Ι.Χ, το οποίο δεν είχε σταματήσει λίγο νωρίτερα σε σήμα των αστυνομικών της Τροχαίας.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο νεαροί κατήγγειλαν ψευδώς ότι ο 20χρονος είχε κλέψει το αυτοκίνητο, ενώ από την εξέταση των στοιχείων εξακριβώθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Οι δύο νεαροί, ο 18χρονος κι ο 16χρονος θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ ο 20χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου εξετάστηκε και αποχώρησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει βίντεο με τις πράξεις των συλληφθέντων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Με πληροφορίες από magnesianews.gr


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις