Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Χαλκίδα: Ξυλοκόπησαν άστεγο για 25 ευρώ.

Μια εγκληματική ενέργεια έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Χαλκίδα. Συγκεκριμένα άγνωστοι επιτέθηκαν σε έναν άστεγο για να τον ληστέψουν.


Αυτό που σοκάρει όμως στην υπόθεση είναι το γεγονός πως η αιματηρή επίθεση έγινε για ωστε οι ληστές να αποσπάσουν το ποσό των μόλις 25 ευρώ.

Χαλκίδα: Ξυλοκόπησαν άγρια άστεγο για να τον ληστέψουν και τον άφησαν αιμόφυρτο.
Του πήραν τα 25 ευρώ που είχε πάνω του – Δύο συλλήψεις, αναζητούνται ακόμα δύο άτομα στη Χαλκίδα.

Ληστεία με θύμα έναν 48χρονο άστεγο που έβρισκε καταφύγιο στις αποθήκες του ΟΣΕ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/6).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 48χρονος μεταφέρθηκε ξυλοκοπημένος άγρια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 02:30’, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τέσσερα άτομα.

Συγκεκριμένα, δύο ζευγάρια τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν με σκοπό να τον ληστέψουν. Τον έβαλαν με το ζόρι μέσα σε ένα μαύρο αμάξι. Εκεί αφού τον χτύπησαν με μπουνιές στο πρόσωπο και σε όλο του το σώμα κατάφεραν να του αποσπάσουν τα 25 ευρώ που είχε επάνω του. Επίσης του πήραν το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και την κάρτα με την οποία παίρνει το επίδομα βοήθειας.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος οι δράστες οι δράστες τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο. Στη συνέχεια έφυγαν με το αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις περιγραφές οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν λίγες ώρες αργότερα το ένα ζευγάρι ηλικίας 39 ετών και οι δύο. Μάλιστα πάνω στη γυναίκα οι αστυνομικοί βρήκαν και τα χρήματα που είχαν αφαιρέσει από τον άστεγο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται πολύ κοντά και στη σύλληψη των άλλων δύο ατόμων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις