Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Υπέρ της άρσης ασυλίας Πολάκη ψήφισε ΤΩΡΑ η Βουλή - υπέρ 162 κατά 13 και παρόν ένας

Έτοιμος για μετωπική σύγκρουση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη

Υπέρ της άρσης βουλευτικής ασυλίας του Παύλου Πολάκη ψήφισε η πλειοψηφία της Βουλής.


Για «ξεκάθαρη πολιτική δίωξη εις βάρος του» και «αήθη πράξη αντεκδίκησης» έκανε λόγο ο Παύλος Πολάκης ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή όπου συζητείται η πρόταση άρσης της βουλευτικής ασυλίας του.

Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στόχος της είναι να καλύψει την υπόθεση ΚΕΛΠΝΟΟ αλλά και να τον φιμώσει για την κριτική που σκοπεύει να ασκεί.  Λίγο μετά την έναρξη της ομιλίας του, στα έδρανα της αντιπολίτευσης προσήλθε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Πολάκης ολοκλήρωσε την περίπου ημίωρη ομιλία του, η οποία κινήθηκε σε υψηλούς τόνους, ασκώντας κυρίως κριτική στα πεπραγμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων στον τομέα της υγείας, ενώ αμέσως μετά έλαβε το λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Τζανακόπουλος που αφού έκανε λόγο για προαποφασισμένη απόφαση, ανακοίνωσε την αποχώρησ της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή.

Η διαδικασία διεξάγεται με αφορμή την άφιξη στη Βουλή δύο δικογραφιών, εκείνης για την ηχογράφηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και εκείνης για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος πρώην στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι δικογραφίες εστάλησαν στην Ολομέλεια από την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία ενέκρινε και τη σχετική προώθησή τους. Ο ίδιος ο κ. Πολάκης έχει διατηρήσει υψηλούς τόνους από την πλευρά του όλες τις τελευταίες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι, παρά το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, τόσο ο κ. Πολάκης όσο και Δημήτρης Τζανακόπουλος –εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Δεοντολογίας, που έστειλε τη δικογραφία στην Ολομέλεια την προηγούμενη εβδομάδα– επικαλέστηκαν ακριβώς τις πρόνοιες της συγκεκριμένης ρύθμισης.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις