Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Το δώρο του Κρητικού στον Τσίπρα που ξεφτίλισε το νησί και όλο τον Ελληνισμό! (ΦΩΤΟ)

Μία ξιφολόγχη – λάφυρο από τους Βαλκανικούς Πολέμους δώρισε ο Κρητικός Μανώλης Πανακάκης στον Αλέξη Τσίπρα κατά την παρουσία του στην Κρήτη.

Ο κ. Πανακάκης δώρισε το συγκεκριμένο οικογενειακό κειμήλιο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως επιβράβευση για την Συμφωνία των Πρεσπών.
TSIPRAS1
Σχετικά με την παράδοση του οικογενειακού κειμήλιου είχε προσφάτως σταλεί σχετική επιστολή στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού με την προσωπική ιστορία του κειμηλίου και με την επιθυμία να παραδοθεί στον ίδιο τον Πρωθυπουργό με την άφιξη του στο Ηράκλειο.
65897155_2988018287904970_4776616847107686400_o

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.