Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Έκαναν την Λάρισα Κολομβία – Εντοπίστηκε η μεγαλύτερη όλων των εποχών για την περιοχή φυτεία χασίς

Τη μεγαλύτερη φυτεία χασίς που βρέθηκε ποτέ στον νομό Λάρισας εντόπισαν στην Καρίτσα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τεμπών.


Σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό, μακριά ωστόσο από αδιάκριτα βλέμ­ματα, δύο κάτοικοι χωριών της περιοχής, καλλιεργούσαν -σύμφωνα με πληροφορία της «Ε»- περισσότερα από 1.490 δενδρύλλια ινδικής κάν­ναβης ύψους έως και 2,5 μέτρων με χασίς «αρίστης ποιότητας», σύμφωνα με εκτιμήσεις, ποιότητα που αναμενόταν να αποφέρει σημαντικά έσοδα στους καλλιεργητές. Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας συνέλαβαν χθες το απόγευμα δύο άνδρες ηλικίας 47 και 48 ετών που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχοντας αποψιλώσει έκταση περίπου 2 στρεμμά­των μέσα στο δάσος -λίγο έξω από την Καρίτσα- διαμόρφωσαν την πε­ριοχή και παράλληλα δημιούργησαν εντυπωσιακές υποδομές έτσι ώστε να απασχολούνται απερίσπαστοι στη χασισοκαλλιέργεια έχοντας παράλληλα επιλύσει θέματα άρδευσης με αυτοσχέδια γεώτρηση κ.λπ.

Οι δύο άνδρες, που είναι κάτοικοι χω­ριών του Δήμου Αγιάς, συνελήφθησαν μετά από έρευνα στα σπίτια τους, ενώ σε εξέλιξη βρισκόταν χθες η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό άλλων δύο αλλοδαπών που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στην ίδια υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι πριν τρία χρόνια είχε εντοπισθεί ξανά φυτεία χασίς στην Καρίτσα αλλά με 70 δέντρα, ενώ ανάλο­γου μεγέθους φυτείες έχουν εντοπισθεί και σε άλλα παραλιακά χωριά του νομού. Είναι η πρώτη φορά ωστό­σο που αστυνομικοί της Δίωξης Ναρ­κωτικών Λάρισας εντοπίζουν τόσο με­γάλη χασισοφυτεία στον νομό, η με­γαλύτερη μέχρι σήμερα και μάλιστα με δέντρα μεγάλου ύψους.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών της Λάρισας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις