Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

“Εκπαίδευση” του ΥΕΘΑ στην ΠΑ! Που φάνηκε “διαβασμένος” και τι πρότεινε ο Στεφανής για την ΕΑΒ

“Ταχύρυθμη εκπαίδευση” περνά ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος για όλα τα θέματα της Άμυνας. Χθες οι Επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας ανέλαβαν επί ώρες την πλήρη ενημέρωσή του
που είχε να κάνει από την οργάνωση και τις δομές της, μέχρι τις διαθεσιμότητες. Σ΄ αυτές τις τελευταίες είναι αλήθεια ότι έγιναν πολλές ερωτήσεις και ακόμη περισσότερος ήταν ο προβληματισμός που προκλήθηκε στον ΥΕΘΑ. Λογικό είναι.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έδειξε να είναι διαβασμένος στο θέμα της “γαλλικής πτέρυγας” της Πολεμικής Αεροπορίας, επισημαίνοντας ότι “τα γαλλικά όπλα που διαθέτει η ΠΑ κάνουν τη διαφορά”. Αρκεί να τα έχουμε σε ικανοποιητικές διαθεσιμότητες θα προσθέσουμε. Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας είχε επίσης αναφερθεί σ΄ αυτό το θέμα στη συνέντευξή του στο Militaire.gr επισημαίνοντας τους λόγους οι οποίοι έχουν προκαλέσει τη μεγάλη καθυστέρηση στο “συμμάζεμα” του “γαλλικού οπλοστασίου” της Πολεμικής Αεροπορίας. Εμείς θέλαμε Mirage “να πετάνε και να “πυροβολούν” και κάποιοι ζητούσαν “διαστημόπλοια”.

Παρών στην ενημέρωση και ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος είναι “σκιά” του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου. Σε παρέμβασή του για την ΕΑΒ, είπε ότι η εταιρεία πρέπει να περάσει από το υπουργείο Οικονομικών στο υπουργείο Ανάπτυξης, γιατί δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως προβληματική εταιρεία.

Οι ενημερώσεις είναι χρήσιμες, όταν έχουν αποτέλεσμα. Μένει να διαπιστώσουμε αν η χθεσινή είναι μία απ΄ αυτές. Θα φανεί από τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις