Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Έβγαζαν τα μάτια τους στο μπάλκονι μέχρι που το μοιραίο έγινε.. Έπεσαν απο τον 9ο όροφο

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σε συνοικία της Αγίας Πετρούπολης, σε συγκρότημα πολυκατοικιών. Στον 9ο όροφο γινόταν ένα άγριο πάρτι.
Οι φωνές, η φασαρία και η μουσική ήταν στη διαπασών. Κάποια στιγμή από το παράθυρο εκσφενδονίστηκε μια τηλεόραση η οποία έσκασε με μεγάλο κρότο στο πεζοδρόμιο.

Από το ανοιχτό παράθυρο σύμφωνα με τους γείτονες οι οποίοι βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει, εμφανίσθηκε ένα ζευγάρι το οποίο "το εκανε". Φωνές ουρλιαχτά, άνδρας και γυναίκα έδιναν τη δική του παράσταση στον κόσμο που στο μεταξύ είχε συγκεντρωθεί στα μπαλκόνια του.
Κάποια στιγμή το ζευγάρι που έκανε έφτασε στο χείλος του μπαλκονιού και τότε συνέβη το μοιραίο. Το ζευγάρι

Στο μεταξύ κάποιος από το διαμέρισμα που γινόταν το πάρτι έριξε από τον 9ο και μια σφουγγαρίστρα προκειμένου κάποιος να μαζέψει τα αίματα της γυναίκας.


Η αστυνομία διεξάγει έρευνα.



έπεσε στο κενό. Τα δυο κορμιά ενωμένα στριφογύρισαν για κάποια δευτερόλεπτα στον αέρα και έσκασαν με έναν υπόκωφο γδούπο στο έδαφος. Η γυναίκα που ήταν από κάτω σκοτώθηκε επιτόπου και τότε συνέβη κάτι που κανείς δεν περίμενε. Ο άνδρας σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό, σηκώθηκε μέσα στα αίματα, αλλά ελάχιστα τραυματισμένος, πήγε στην είσοδο της πολυκατοικίας χτύπησε το κουδούνι να του ανοίξουν και ανέβηκε επάνω για να συνεχίσει το πάρτι.

πηγη


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις