Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ – «ΕΔΩ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ»

Αστυνομικοί του εγκληματολογικού, έφτασαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στο σημείο που τους υπέδειξε ο καθ’ομολογία δολοφόνος, Γιάννης Παρασχάκης λίγο πριν το μνημείο των Ευελπίδων στο Κολυμπάρι.


Αφού απέκλεισαν την περιοχή, ερεύνησαν το χώρο και συνέλεξαν επιπλέον στοιχεία που «σκιαγραφούν» το έγκλημα και «δένουν» την υπόθεση για το που, πως, πότε και γιατί ο 27χρονος σκότωσε την 60χρονη γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να συνάντησε ενώ κινείτο με το αυτοκίνητό του, την 60χρονη βιολόγο που έκανε τζόκινγκ, περίπου ένα χιλιόμετρο από τις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, στο σημείο που βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Flashnews στο Κολυμπάρι.

Τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του για να την ακινητοποιήσει, έχοντας σεξουαλικό κίνητρο, ενώ στη συνέχεια, όταν η γυναίκα έδινε μάχη να ξεφύγει από τα χέρια του 27χρονου, τη μαχαίρωσε και της έκλεισε τις αεραγωγούς με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Έπειτα, σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του, μετέφερε το άψυχο σώμα της στη σπηλιά στο Μάλεμε όπου εντοπίστηκε «θαμμένη» στις 9 Ιουλίου από δύο ερασιτέχνες σπηλαιολόγους, .

Ο Δράστης στην ομολογία του αποκάλυψε στους αστυνομικούς πώς λίγη ώρα μετά και σα να μην συμβαίνει τίποτε έπλυνε το αυτοκίνητό του για να να σβήσει κάθε ίχνος της άτυχης Βιολόγου.

ΒΙΝΤΕΟ...
ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΕΔΩ! Κρήτη: Αυτός είναι ο Δολοφόνος της Ατυχης Βιολόγου <ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ>



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις